Goed plan: uitwaaien in Scheveningen, en daarna huisgemaakte patat van Par Hasard

Eerst uitwaaien in Scheveningen, en daarna huisgemaakte patat van Par Hasard

Wat is er heerlijker dan een dagje strand? Voeten in de branding, zandkastelen bouwen en door de duinen rennen. Zelfs als het fris is is het heerlijk. Want dan heb je aan het eind van de dag die warme chocolademelk écht verdiend. En een portie friet natuurlijk. 

Patat na een lange stranddag hoort erbij. En de allerlekkerste friet van Scheveningen vind je bij Friterie Par Hasard. Par Hasard had al twee zeer populaire winkels in Amsterdam, en nu dus ook een dependance op de pier van Scheveningen. De Par Hasard succesformule: De aardappelen voor de friet worden op locatie bereid en gesneden, dus verser kan je het niet krijgen.

Om de kwaliteit te waarborgen worden elke maand verschillende aardappelrassen opnieuw getest op kwaliteit om deze aardappelen om te zetten in de beste friet. Bij de patat bestel je een van de zelfgemaakte sauzen, zoals mosterd of piccalilly-mayonaise. Voor een Belgisch biertje kan je trouwens ook bij ze terecht. De perfecte afsluiting van een relaxt dagje strand.

Bron: Par Hasard

LEES OOK: Voor de naschoolse trek: rauwkostfrietjes met avocadomayonaise

Sanne (25) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Gênant! 15 Ouders die onwijs voor paal werden gezet door hun kinderen

Voor hun boek Parentally Incorrect: True tales by real moms about the f**ked-up...
Lees verder