Dit betoog van een jongetje dat zijn huiswerk niet heeft gemaakt is vrij geniaal

Dit betoog van een jongetje dat zijn huiswerk niet heeft gemaakt is vrij geniaal
De 14-jarige Edward Cortez is jong maar nu al heel origineel. Onlangs schreef hij een briefje naar zijn leraar met daarin een goed opgebouwd betoog waarom hij zijn huiswerk deze keer niet had gemaakt.

Hij gaf het briefje aan zijn leraar, die dit briefje zo komisch vond dat hij het fotografeerde en naar zijn ouders opstuurde. De moeder van Edward vertelde Huffington Post dat ze niet verbaasd was; “Eddie is enorm humoristisch, én hij houdt niet van huiswerk”. Nouja, dat vat het in ieder geval goed samen.

 

De boodschap van het briefje:

“Ik heb mijn huiswerk niet gedaan omdat ik niet aan school wil werken in het weekend. Dit is namelijk een stress-vrije tijd om vrienden te zien, de deur uit te gaan, TV te kijken en te spelen.

Hij voegt toe dat hij graag gelukkig wilt zijn en dat huiswerk hem heel ongelukkig maakt. ook maakt hij zich zorgen om de grijze haren van zijn moeder en de stress van zijn hond.

“In de echte wereld heb je geen huiswerk, tenzij je de baas bent, of een leraar. We zouden op school geen huiswerk moeten hebben want dat is niet nuttig. Deze zaak is geëindigd.”

Hij eindigt de brief met dat de rechter in zijn voordeel besluit in de zaak Student vs. Huiswerk. Komt dat even goed uit.

Bron: Huffington Post

Lees ook: Dit jongetje stuurde een brief naar zijn overleden vader

 

 

Geschreven door
More from Anna van Oers

Volg-tip: deze instagram-vader is wel heel fanatiek

Alle instagram-vaders opgelet – you need to step up your game. Want Sholom...
Lees verder