Geweldig vakantie-idee: slapen in een boomhut aan de Middellandse Zee

Wat is er nou een fijner vakantieland dan Italië? Heerlijk eten, een geweldig klimaat en aardige inwoners. De streek Toscane is populair om een reden, met zijn prachtige glooiende heuvels en een afstand die makkelijk met de auto te bereiken is het de uitgelezen plek om met je gezin op vakantie te gaan. 

Op Camping Etruria zit je midden in de natuur maar hoef je absoluut niet af te zien van alle voordelen van een luxe vakantie. Naast de gewone staplekken vindt je namelijk een uitgebreid aanbod aan glamping-mogelijkheden. Met verschillende soorten hutten en stacaravans is er voor elke glamping-fan wat wils. Voor de mensen die wel van lekker gek houden zijn er zelfs een soort hangende boomhut-tenten waar je met een ladder in moet klimmen. Dit is misschien niet ideaal met kleine kinderen, maar de country baby tent juist wel – hierbij heeft je kind zelfs een eigen babykamer.

Deze camping ligt ideaal gesitueerd, direct aan de Middellandse zee. Een echte zon-zee-strand vakantie dus, maar ook met genoeg te doen in de omgeving. Met de auto zit je zo in de wereldberoemde steden Pisa en Florence.

Bekijk het artikel van MamaGoesHere voor meer informatie over deze waanzinnige camping. Hier vindt je ook de tarieven en de beschikbaarheid.

Beeld: MamaGoesHere en Camping Etruria

Lees ook: Heerlijk! Zomervakantie vieren in een écht Frans kasteel

Geschreven door
More from Anna van Oers

Heerlijk! Deze geweldige Britse kerstreclame moet je even zien

De warenhuizen en supermarkten van het Verenigd Koninkrijk gaan elk jaar weer...
Lees verder