Cursus: eerste hulp bij ouderschap

Jonge, vermoeide, gefrustreerde, kibbelende ouders (ja, jullie dus!) opgelet: Me to We helpt jullie door de tropenjaren heen! Met onze online cursus krijg je je leven (en vooral ook: elkaar) weer terug.

Laten we er niet omheen draaien: de eerste jaren van het ouderschap zijn niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sterker nog: ze zijn zwaar, heel erg zwaar. Gebroken nachten, zorgen, geen tijd meer voor jezelf en voor elkaar en voor je het weet zit je ’s ochtends met wallen tot op je knieën aan een liter koffie en vraag je je af wat er in vredesnaam met je leven gebeurd is. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Daarom komen Me-to-We en (relatie)therapeut Maarten van der Linde met een online trainingsprogramma voor jonge ouders: Pink Cloud. Voor 70 euro (nu met €19 introductiekorting) heb je een uitgebreid pakket aan video’s, oefeningen, tips, trucs en informatie over thema’s die iedere ouder zal herkennen. Je kunt zelf kiezen welk thema je wanneer behandelt en het kan gewoon vanaf je eigen bank.

NU MET ME-TO-WE INTRODUCTIEKORTING VOOR €70,-
(normale prijs €89,-)

Wat krijg je met Pink Cloud:

* 11 Herkenbare thema’s, behandeld in video-afleveringen (15 minuten per aflevering)

* Oefeningen om samen met je partner mee aan de slag te gaan

* Tips, trucs en communicatietechnieken

* Advies van professionals op het gebied van relaties en opvoeding

*  Nuttige informatie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten

*  Tools om weer dichterbij elkaar te komen

*  Een hart onder de riem

Lijkt het je wat? Aanmelden kan via hier of via bovenstaande knop. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.