David (19): “Ik vind oudere vrouwen aantrekkelijk. Ze weten wat ze willen”

MILF
Mannen zijn over het algemeen geen praatgrage wezens. Toch willen we ontzettend graag weten wat ze denken. Daarom de rubriek Man Vertelt. Femke interviewt mannen over wat ze nu écht beweegt als het gaat om sex, relaties en/of gezinnen. Dit keer is aan het woord: David, 19, student, single.

“Mijn vrienden vragen me weleens of ik een moedercomplex heb. Geen idee. Veel jongens zijn close met hun moeder en voelen rivaliteit met hun vader, maar voor mij gaat dat niet op. Mijn moeder heeft een heftig karakter, net als ik, en we kunnen enorm botsen. Niet voor niets ben ik in een stad gaan studeren die ver ligt van de plek waar ik geboren ben. Ik denk dat het goed is dat er wat afstand tussen ons zit. Dus. Moedercomplex? Misschien.”

Oudere vrouwen aantrekkelijk
“Ik vind oudere vrouwen aantrekkelijk. Ze weten wat ze willen, zijn niet zo twijfelend als meisjes van mijn leeftijd, ze zeggen waar het op staat. Laatst was ik in een club met een vriend van me. Hij is rond de dertig en wees een vrouw aan die jaren geleden bij hem op de middelbare school had gezeten. Ze was mooi. Ik stapte op haar af en we raakten aan de praat. Zij vroeg mij, zoals alle oudere vrouwen altijd doen, hoe oud ik was en lachte toen ik mijn leeftijd onthulde. Ik vroeg haar of ze getrouwd was. Ze antwoordde bevestigend maar zei dat ze het daar niet over wilde hebben. We dansten en dronken en dansten.”

Zoenen in een tuintje
“Ik fietste met haar mee, maar halverwege maakte ze me duidelijk dat haar man in haar bed lag, dus dat we daar niet naartoe konden. Ik heb haar mee een tuin in getrokken en daar hebben we heftig staan zoenen en uiteindelijk heb ik haar oraal bevredigd. Ze had me net verteld dat ze twee kinderen had, maar dat maakte me niks uit. Sterker nog: ik vond het eigenlijk wel een grappig idee. Het feit dat zij al zoveel verder is en dat ze uit de band springt. Met mij.”

Ach, die mannen ken ik niet
“Nadat we dat achtertuintje verlaten hadden wilde ik haar nummer opslaan, maar mijn telefoon deed raar en het lukte niet. Misschien een teken. Het was duidelijk eenmalig en ik heb haar ook niet meer gezien. Maar ik had wel de smaak te pakken en een paar weken later gebeurde er iets soortgelijks met een vrouw van midden dertig. Ook getrouwd. Moeder van een kind.
Misschien zou ik enige compassie moeten hebben met die mannen, maar ach, ik ken ze niet. Het is niet mijn verantwoordelijkheid. Wat die vrouwen doen, moeten ze zelf weten. Ik kan me sowieso nog helemaal niks voorstellen bij monogamie. Niet dat ik nooit een vaste relatie wil, dat zal er echt wel van komen, maar voor nu vind ik het pad dat ik ben ingeslagen heel spannend. Wie weet welke interessante oudere vrouwen ik de komende tijd nog ga tegenkomen.”

Lees ook: Dé geheimen van een succesvolle lange relatie 

Geschreven door
More from Femke Sterken

Wat te doen als je je huwelijkscrisis overdag wilt uitpraten (in het bijzijn van 2-jarige)

Toegegeven…Femke en haar man zijn niet de meest makkelijke personen. Maar wat...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.