Een ideale vakantie in een superromantisch huis in Midden-Frankrijk

het ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteille
Deze vakantie toe aan lekker weer, rust, stilte en ontspanning? Gewoon lekker in een huis, wat van alle gemakken is voorzien? Wij hebben AirBnB nog even voor je afgestruind, en vonden Maison la Marteille. Een heerlijk vakantiehuis in Troche, in Midden-Frankrijk, vlak naast Arnac Pompadour. 

Maison la Marteille is ideaal voor een vakantie met jonge kinderen, met een grote tuin en een omheind zwembad erbij. In de tuin en het zwembad kunnen ze veilig spelen, er staat een schommel en een caravan met knutselspullen, speelgoed voor in het zwembad, spelletjes en verkleedkleren. Zo kunnen ze zich prima de hele dag vermaken, terwijl jij heerlijk in de tuin of op de veranda kan relaxen.

De woning zelf is onlangs (2006) gerenoveerd en mooi ingericht, met twee grote slaapkamers en twee aparte badkamers. Er zit een ruime keuken in, maar de vraag is of je die vaak gaat gebruiken. Een van de fijnste dingen aan Maison Marteille is namelijk de veranda (met barbeque), waar je super buiten kunt eten. Daarna de kinderen naar bed en nog uren natafelen, boekjes lezen, wijntjes drinken of romantisch naar de sterren kijken.

De omgeving is rustig en landelijk, maar je hoeft je niet te vervelen. Op loopafstand is het dorpje Troche, waar je heerlijk kan eten (‘La table de Troche’ is een aanrader). In het huis vind je een map met tips en aanraders, en er is een manege en een strandje op tien minuten rijden.

het ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteille het ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteille het ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteille het ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteillehet ideale vakantiehuis in Midden-Frankrijk Dordogne Arnac Pompadour Airbnb Maison de la marteille

Plus:

  • La Maison de Marteille is echt een romantisch huis, waar je je meteen thuisvoelt.
  • Voor een vakantie met kinderen is het echt ideaal, omdat er zo goed op de veiligheid is gelet.
  • Prachtige omgeving

Min:

  • Het is populair, dus het is snel vol. (vroeg boeken voor volgend jaar!).
  • Er zitten geen andere kinderen in de buurt, dus nieuwe vriendjes maken zit er niet echt in.

Maison la Marteille
Troche
Frankijk
(voor de exacte routebeschrijving, neem contact op met de eigenaar: klik hier)

 

 

 

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Wij presenteren: het moederschap in 14 zeer accurate foto’s

Het moederschap kort samengevat: luiers verschonen, koffie, opruimen, koffie, woede-aanvallen, boodschappen doen...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.