Femke bedankt haar schoonmoeder: “Je bent onbetaalbaar!”

Femke, moeder van peuter Max (3), zou niet zonder haar schoonmoeder kunnen. Daarom stuurt ze haar een kaartje met moederdag! Oma, bedankt! 

Lieve Madeleen,

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons doet. Zonder jou zou ik het niet redden. Ik wil je bedanken omdat…

….je elke dinsdag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op Maxje past.

….jouw huis voor hem zijn tweede thuis is en dat ik me op de dinsdagen nooit schuldig voel, omdat ik weet dat hij het bij jou net zo goed heeft als bij mij.

….je nooit klaagt als Max een pittig dagje met woede-aanvallen heeft gehad, maar dat je juist de leuke dingen benoemt. Hoe hij probeerde te skateboarden met de grote jongens op de skateboard-baan en hoe hij een uur lang ademloos heeft zitten luisteren naar de buurvrouw toen ze een boekje voorlas.

postNL

….je zo’n eindeloos geduld hebt. Jij presteert het om samen met Max een hele maaltijd in de keuken te bereiden. Het maakt je niet uit dat het langzaam gaat, je geeft hem alle ruimte om te ontdekken hoe hij boontjes moet doppen en aardappels moet snijden. Dat bewonder ik zo!

…je een luisterend oor hebt als we een beetje gestrest zijn door de combinatie van weinig slaap, werk en kind.

…je het niet kan laten om kleren voor Max te kopen en toen je merkte dat ik jouw kleurige dingen nooit aantrek, zelfs ging shoppen met mijn smaak in je achterhoofd. Hoe lief is dat!

…je Max zelfs óók nog af en toe een weekendje opvangt, zodat wij weer eens een keertje kunnen uitslapen.

Lieve Madeleen, dank voor alles! Je bent onbetaalbaar!

Helpt jouw moeder je ook altijd zo goed? Stuur haar een kaartje voor moederdag op 8 mei. Bestel gemakkelijk je postzegels op Postkantoor.nl of haal ze in de winkel zodat je alles in huis hebt om je moeder te bedanken met een kaartje. PS: wil jij je moeder bedanken op Me-to-We? Stuur ons een klein blogje over haar, de mooiste drie plaatsen we op moederdag op onze site. Mailen kan hier.

Geschreven door
More from Femke Sterken

Dingen die vaders doen (en waar we van smelten)

Eerlijk is eerlijk: we zeuren nogal vaak over onze mannen. Dat ze...
Lees verder