Femke gaat de strijd aan met turner Epke Zonderland (check peuter Max in de video!!!)

Femke zag deze week de online video waarin Epke Zonderland Nederland uitdaagt om lekker te bewegen. In eerste instantie begon ze zich meteen druk te maken over het feit dat zij de laatste tijd veel te weinig sport en toen bedacht ze dat het hele ouderschap eigenlijk één GROTE workout is. Of workout? Zeg maar liever: TOPSPORT!

Heb jij ’em ook gezien? Die online reclame waarin Epke Zonderland met zijn heerlijke lijf en geweldige spierballen gewicht heft met pakken melk, heen- en weer de trap opgaat, zich achteloos omhoogdrukt op een stoel en als klap op de vuurpijl op zijn kop gaat staan?
Hij kwam hard binnen bij me, met name omdat ik net een pak roze koeken zat weg te werken samen met een volvette cappuccino. Zit je na een dag werken eindelijk lekker, peuter in bed, beetje scrollen in je facebooktijdlijn en hup: krijg je Epke op je dak. Nou dan bedenk je je dus wel tien keer of je ook nog die zak chips open zult trekken. Ik kreeg spontaan de neiging om een heleboel situps te gaan doen.

milkcanpussing traplopen

stoelhoekdippingreversehero

 

Maar toen bedacht ik dat ik eigenlijk nog NOOIT in mijn leven zoveel bewogen heb als sinds mijn zoon Max geboren werd. Nee, ik ga niet op mijn kop staan (soms voelt het wel zo om wat van hem gedaan te krijgen), maar de rest van Epke’s oefeningen voer ik zo ongeveer dagelijks uit. Zonder dat ik het door heb.

Er is me gevraagd om zelf een videootje in elkaar te draaien als reactie op die van Epke en ik wist meteen dat ik wilde laten zien dat het leven met een 2-jarige überhaupt TOPSPORT is. Melkpakken optillen, traplopen, stoelhoekdipping, joh, ik gooi er zelfs nog een extra oefening in omdat dat dagelijkse kost is met mijn zoon. (Check vooral even naar hoe die heerlijke Max aan het einde van het filmpje in de camera kijkt. Too CUTE!)

 

Bekijk hieronder de video van Epke Zonderland, waarmee het allemaal begon…

Benieuwd hoe de andere bloggers de uitdaging zijn aangegaan? Lees het hier

 

Dit is een gesponsored bericht, maar de inhoud ervan is 100 procent van mij. Lees hier alles over ons advertentiebeleid. 

 

Geschreven door
More from Femke Sterken

13 Niet heel verantwoorde maar wel effectieve manieren om te zorgen dat je peuter wel luistert

Ja, ja, eindeloos geduldig en consequent zijn is natuurlijk ook een manier,...
Lees verder