Gevonden! De leukste (en smakelijkste) manier om de voortgang van je baby vast te leggen

In onze wereld van Instagram en Pinterest en de overvloed aan gender-reveal parties, milestones en baby showers is het niet makkelijk om nog iets te bedenken wat men niet al 100x heeft gezien.

Maar gelukkig zijn er altijd nog een paar mensen die in het bezit zijn van een origineel brein en wel met wat leuks komen. De fotografe Dani Leigh bedacht samen met haar moeder een grappige manier om het eerste jaar van haar pasgeboren baby vast te leggen. Om de maandelijkse mijlpalen van haar baby Lorenzo te markeren gebruikte ze namelijk pizza’s. Dit klinkt misschien raar, maar er zit een ‘goede’ reden achter.

Toen ik verschillende ideeën voor deze shoot aan het bespreken was met mijn moeder, Lorenzo’s oma, zei ze dat ik eigenlijk echt iets zou moeten bedenken wat met Italië te maken heeft, aangezien zijn naam Italiaans is,” vertelde Dani aan Bored Panda. “Ik heb met een aantal ideeën gespeeld maar we hebben uiteindelijk gedacht dat als we écht met dit idee door zouden gaan, dat het dan ook wel ideaal zou zijn als we er elke maand ook nog eens van zouden kunnen eten.

En dat is wat ze deden. Geinig, toch?

Lees ook: 11 dingen die op Milestonecards voor jonge ouders zouden moeten staan

 

Geschreven door
More from Anna van Oers

Uitje op zondag? Het hippe Pllek heeft een érg leuk kinderprogramma

Elke zondag is er op de hippe en artistieke locatie Pllek op...
Lees verder