Gevonden! Het allerleukste moederdagcadeau

Ben je nog op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? Zoek dan niet verder! Geef Saar: het állerleukste en oergeestige blad voor alle 50+ vrouwen (van de makers van me-to-we). Eindelijk niet een blad dat je (schoon)moeder aanspreekt als bejaarde, maar als leuke vrouw die midden in het leven staat.

Waar zouden we zijn zonder onze moedertjes? Onze redders in nood. Ze passen op, spelen met onze kinderen en verwennen ze tot op het bot. We kunnen ze eigenlijk niet genoeg in het zonnetje zetten. En met moederdag pakken we het liefst nog even extra uit. Dus geven we onze (schoon) moeders een abonnement op dit hilarische en ontroerende tijdschrift: Saar, het oudere zusje van Me-to-We.

Ken je Saar al?
Misschien wist je het al, maar Me-to-we heeft een ouder zusje: Saarmagazine.nl. Met als ironische slogan ’50+ maar nog lang niet dood’. Voor alle leuke, actieve, werkende, zorgende, 50+ vrouwen die zich totaal niet herkennen in het beeld van ‘senior’ wat vaak als stereotype wordt gebruikt wanneer het over de 50+ doelgroep gaat (denk: windjack, elektrische fiets, pittig kapsel).

Het lente-nummer van Saar ligt al weer even in de winkel. Dit betekende tot nu toe dat als je nu een abonnement nam, deze pas inging vanaf het zomernummer, óf dat je de lente Saar voor €4,95 extra thuis gezonden zou krijgen.

Om het thuisblijven te stimuleren nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en ontvangt je moeder zo snel mogelijk de lente Saar thuis (zonder die 4,95 te betalen).

Winkel dus nu lekker vanuit je luie stoel en bestel dat abonnement!

LET OP: Wil je beginnen met de Lente-Saar?  Vul dan in het formulier in dat je begint met editie 9.

Heb je de lente-Saar al in de winkel gekocht? Geen probleem. Ook dan krijg je nu 4 x Saar voor €20. Zorg dan dat je begint bij editie 10.

 

 

Geschreven door
More from Anna van Oers

De raarste dingen die peuters over hun lippen krijgen

Als je goed luistert naar wat peuters en kleuters allemaal zeggen kun...
Lees verder