Heerlijke vakantiebestemming voor kinderen: Vila do Ouro in Portugal

Heerlijke vakantiebestemming voor kinderen: Vila do Ouro in Portugal
In het heerlijke Portugal ligt de ideale kindervakantiebestemming Vila do Ouro. Het ligt middenin de Algarve, in het achterland van Albufeira. Het vormt een perfecte locatie om deze prachtige vakantiestreek te verkennen. Wist je dat hier de zon wel 300 dagen per jaar schijnt? Daar hebben we wat aan.

Het vakantiedorp Vila do Oura ligt in een natuurlijke omgeving. De eigenaars Joris en Linda zijn Nederlands en enorm behulpzaam en gastvrij. Op het park is veel te doen voor alle leeftijden. Er is een tennisbaan, een zwembad, een speeltuin en een kinderzwembad. Bovendien ben je met 15 minuten rijden bij prachtige stranden, golfbanen, waterparken en goede restaurants. Ook is er genoeg cultuur te snuiven in pittoreske, omliggende dorpjes.

‘Vila do Ouro’ betekent letterlijk ‘dorpje van goud’ en aan de foto’s kun je zien waar deze naam vandaan komt. Het is echt een soort goudgeel dorpje met 8 types accomodaties. Je kunt kiezen tussen bungalows voor 2 – 3 personen, een bungalow Special voor 2 – 3 personen, een studio voor 2 personen, studio’s voor 2 – 4 personen, appartementen voor 4, 6 of (gekoppeld) zelfs 10 personen en een villa voor 8 personen! Bekijk deze mogelijkheden op de virtuele 360º tour.

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kun je terecht op de website.

Beeld: Vila do Ouro

Lees ook: Geweldig glamping adresje in Portugal (tussen de pittoreske stadjes)

Geschreven door
More from Anna van Oers

Deze kleinschalige familiecamping in Frankrijk is helemaal het einde

In de wintermaanden zijn we in Nederland druk met het regelen van...
Lees verder