Hoe Femke en Max in oogwenk klaar waren voor kerst!

Femke vindt het grote euvel van kerst dat je honderd winkels moet aflopen voor alle cadeaus, kleding, accessoires en make-up. Voor je het weet ben je weken bezig met de voorbereiding. Dit jaar gaat het echter anders…

Bij Me-to-we zijn we gek op Hema. Dat zeggen we niet omdat het moet, maar omdat het écht zo is. Bij Hema hebben alle moeders van de redactie hun babykleertjes en aanverwante artikelen gekocht. Van de luieremmer tot het aankleedkussen, van de flesjes tot de mini-slaapzakjes, van het billendoekjesbakje tot de allerliefste rompertjes. Onze huizen zijn één grote Hema-reclame.
Advertisement
Maar Hema is veel meer dan dat. En daar ben ik achtergekomen, sinds Hema me aanbood om voor Kerst eens flink te shoppen in één van hun filialen. Of ik daarmee uit de voeten kon… Nou, dat kon ik wel. Sterker nog: Max en ik hadden een topmiddag.

Want oh jongens, wat is het toch altijd genieten in de Hema. Ik verbaas me er altijd over hoeveel leuke dingen die winkel heeft voor een derde van de prijs waarvoor je het bij anderen koopt. Voor Max schafte ik een knuffel en een houten treinbaan aan (tsja, als je er toch bent) en ik werd helemaal gek toen ik de allerschattigste kerstsloffen ontdekte. Max wilde ze meteen aan en stoof er de hele winkel mee rond. Wat ik trouwens helemaal niet wist is dat Hema ook feestjurken heeft. Ik vond een prachtige plissé-jurkje met een gouden strikje. Panty eronder, tasje erbij, niks meer aan doen. Max kwam ondertussen aanlopen met een rode kersttrui (die hij ook nog wilde passen) en ik was de koning te rijk.

Voor in de kerstboom zag ik de mooiste ballen en ik griste er een paar mee, ik zag de leukste cadeaus (zoals bijvoorbeeld een hart van staaldraad met daarin een gloeilampje) en ontdekte een prachtige glazen stolp en schattige zeeppompjes (in roze) voor in de badkamer en op het toilet. Inpakken en onder de boom voor alle lieve familieleden, zou ik zeggen.

Om mijn outfit af te maken, was het natuurlijk broodnodig om nog even langs de beauty-afdeling te gaan, alwaar ik een doosje glansparels, een bolletje met poeder met een gouden glans, een fijne zwarte mascara, een wenkbrauwpotlood en een longlasting lipstick (die het hele kerstdiner blijft zitten) scoorde.

Max rende inmiddels tussen de schappen met een supergrappig hertengewei op zijn hoofd, die ik (‘voor éééén keertje dan’) in mijn mandje gooide en daarmee hadden wij in een half uurtje de belangrijkste ingrediënten van een stijlvolle kerst voor elkaar gebokst. “Wij gaan er mooi uitzien, hè mammie”, vroeg Max. Ik kon niets anders dan dat beamen.

Wil je zien hoe ik mijzelf (en Max) omtover van keukenslons in kerstprinses, check dan ons filmpje!

logo

 

Ook nog kerstspullen nodig? Ben je nog op zoek naar de perfecte kerstoutfit? Of extra feestelijke make-up? Bij Hema vind je alles voor de feestdagen. 

 

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Hema, maar de inhoud ervan is van onszelf. Lees hier alles over ons advertentiebeleid

 

Geschreven door
More from Femke Sterken

Vieze dingen die alle moeders doen (zonder blikken of blozen)

Femke is van nature nogal snel vies van dingen. Drinken uit glazen...
Lees verder