Ja, hallo! Ik kan toch niet álle kleren bij de Zara kopen

kinderkleren Rotterdam, kinderkleding zara, kinderkleren westblaak, kinderkleren
De mooiste babykleren zijn belachelijk duur. Dat vindt Femke ook. Maar toen stuitte ze op het Rotterdamse BonBon on the Block. En was er niet weg te slaan.

Ik ben een sucker for te dure baby- en kinder(kleding) winkels. Terwijl het prima genoeg is om je kind te kleden in rompers van de Hema en truitjes van de Zara. Over het algemeen doe ik dat ook. Met name omdat mijn portemonnee er veel te veel onder te lijden heeft als ik Max enkel en alleen in Imps & Elfs kleed. Daarbij komt dat ik het ook belachelijk vind om vijftig euro neer te tellen voor een t-shirtje, maatje 74, dat na drie maanden te klein is.

En toch.

Als ik dan weer tegen zo’n geweldig winkeltje als BonBon on the Block (Rotterdam) aanloop dan word ik hebberig. De mooiste rompers, pakjes, broekjes en truitjes. Prachtige kwaliteit, mooi design en je weet zeker dat niet de helft van de kinderopvang rondloopt in dezelfde outfit.

Ook leuk aan BonBon is de speelgoed-hoek en het feit dat er hippe sneakertjes in hele kleine maatjes te krijgen zijn.  De smaak van de eigenaren is nogal kleurig, en de mijne richt zich wat meer op basic tinten, maar na even zoeken in de sfeervolle winkel aan het Westblaak, vond ik toch een prachtig blauw truitje van Cocotruc. Mijn man begon na een kwartier natuurlijk te zuchten en te steunen, dus helaas moest ik de sneakers van Vans laten staan.

Bij mijn volgende bezoek aan Rotterdam ga ik in ieder geval linea recta terug. Tot dat moment probeer ik me te beperken tot Hema en Zara. En niet stiekem ‘s avonds naar de webshop te gaan.

Plus
• Originele kleding van goede merken.
• Ook speelgoed.
• Leuke sfeer in de winkel.

Min
• Het is duur.
• Erg kleurig
• Euh, had ik al gezegd dat het er erg duur is?

Westblaak 26
3012 KM – Rotterdam

www.bonbonontheblock.com

 

Geschreven door
More from Femke Sterken

Nadia traint haar zoon: ‘Met zelfredzaamheid kun je niet vroeg genoeg beginnen’

In de serie ‘Zo voed ik op’ vertelt een moeder over haar...
Lees verder