Leuk idee voor een slaapfeestje: ‘Feestje in de tent!’

Leuk idee voor een slaapfeestje: 'Feestje in de tent!'

‘Feestje in de tent’ is bedacht door Sabine Otten, die zelf volgens haar website goede herinneringen heeft aan de slaapfeestjes die ze als kind had. 

‘Je keek er al weken naar uit en eindelijk was het dan zo ver. …Voor je lag nog een hele avond, nee een hele nácht om te keten met je vrienden, samen een spannende film te kijken, héél veel te snoepen, urenlang te kletsen en zo lang mogelijk wakker te blijven. Dat alles zonder “grote mensen” in de buurt, het was helemaal júllie wereld.’

Ook wij vinden dit heel herkenbaar. Wat is er nou spannender dan in het donker te liggen en te fluisteren en te zorgen dat je ouders je niet horen? Sabine had een heel leuk idee, om deze feestjes nog leuker te kunnen maken. Ze heeft namelijk een concept bedacht waarbij je tentjes met echte matrassen, dekbedjes en lichtjes kunt huren. Voor een super magisch slaapfeestje.

Voor zo’n 100 euro huur je een complete set voor het feestje. Het is natuurlijk wel wat geld, maar je hoeft in ieder geval niet de was te doen, dat doet het bedrijfje zelf. Je moet natuurlijk wel een beetje een ruime kamer hebben voor dit concept; maar wie weet boffen de kinderen al helemaal en mogen ze een keer in de woonkamer slapen?

Bekijk voor de reserveringen en wat er allemaal bij deze kinderfeestjes hoort de website.

Oja, je moet de bedjes wel ophalen in Den Bosch, dus het is wel handig als je een beetje uit de buurt komt :).

Fotografie: Sabine van Otten

Lees ook: Waarom ik het liefst kinderfeestjes ontloop

Lees ook
Geschreven door
More from Anna van Oers

Yes hij is er! De trailer van Frozen 2

We kondigden het al aan: het duurt niet lang meer of Frozen...
Lees verder