Lekker en makkelijk: Italiaanse wraps (maar dan zonder het wrappen)

Makkelijk, snel en lekker voor iedereen, dat zijn onze favoriete recepten. Deze belegde piadina’s zijn eigenlijk een soort Italiaanse wraps, alleen dan zonder het wrappen. Je belegt ze, laat ze heerlijk warm worden en smelten en je snijdt ze in pizzapuntjes. Eitje!

Ingrediënten

Voor 16 stuks

Bereiden

  1. Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.
  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

Serveertip:

Garneer met wat blaadjes basilicum.

Bron: Allerhande

Geschreven door
More from Anna van Oers

De eenden-strips waar we maar geen genoeg van krijgen

YES! Er zijn weer nieuwe! We krijgen maar geen genoeg van deze tekeningen...
Lees verder