Man gaat viral omdat hij zijn plek niet afstaat aan een huilend kind

Kind in auto
Sommige levenslessen leren kinderen op de harde manier, toch? Voor een klein meisje in Amerika was het lange wachten in een rij helemaal voor niets, toen een volwassen man voor haar de laatste rit van de dag in een Formulie 1-simulatie mocht maken. Klinkt wreed? Is het ook. Maar op TikTok kreeg de man niets dan lof.

In de zes seconden durende video zie je een man in een rij, naast wat lijkt op een model van een raceauto. In het scherm de tekst: ‘Als ze zeggen dat je de laatste bent die vandaag kan rijden en je de vraag om je plekje op te geven aan het kind achter je, negeert.’ De man kijkt lachend in de camera, die daarna naar de rij achter hem draait. Een rij vol kleine kinderen.
Huilend kind
De clip toont vervolgens een beeld van een klein meisje dat haar hoofd in de benen van haar vader begraaft. Ze huilt, omdat ze na het lange wachten toch niet in de auto kan. Hierna zie je opnieuw de volwassen man, die inmiddels grijnzend in zijn geliefde F1-auto zit.

LEES OOK: Ik ben een BAM (Bewust Autoloze Moeder)

Onverwachte steun
De video kreeg meer dan 7.000 reacties. Voornamelijk woorden van steun voor de beslissing van de man om zijn plek niet af te staan. Een gebruiker schreef: ‘Je moet ze leren dat je niet altijd krijgt wat je wilt in het leven!’ Een ander: ‘Het is niet jouw schuld dat de ouders van dat kind niet op tijd waren.’ Auw. Of vader en dochter de volgende dag terug zijn gekomen is niet bekend.

Geschreven door
More from Lara Steenvoorden

Man gaat viral omdat hij zijn plek niet afstaat aan een huilend kind

Sommige levenslessen leren kinderen op de harde manier, toch? Voor een klein...
Lees verder