Femke kan het niet geloven: Max wordt bijna vier jaar!

Het duurt nog maar heel even en dan is Femke’s zoon vier jaar. De hulpeloze babytijd, de ik-pak-alles-wat-voor-mijn-handjes-komt dreumestijd, de pittige peutertijd…allemaal voorbij. Hij gaat naar school, hij wordt zelfstandiger. Reden voor een feestje dus.

Sinds ik een kind heb, holt de tijd…en ik hol er achteraan. Jaren lijken weken, weken lijken dagen. Soms heb ik iemand twee jaar niet gezien en dan nog voelt het alsof we elkaar nog kort geleden zagen. Zelf heb ik het idee dat ik niet ouder word, maar aan mijn kind zie ik dat dat geheel onjuist is. Want hij groeit en wordt ouder en ik dus ook. Maar dat terzijde. Mijn kind wordt een schoolkind. Hij gaat leren rekenen en schrijven, hij gaat echte vriendjes maken en naar de buitenschoolse opvang, hij wil op ponyrijden, hij gaat straks zwemmen leren…ik verheug me op alles.

Om de nieuwe fase in te luiden ga ik een groot feest geven ter ere van Max’ vierde verjaardag. Normaal stuur ik mensen een appje om ze uit te nodigen om taart te komen eten, maar nu wil ik het iets grootser aanpakken. Misschien huur ik wel een zaaltje met speeltoestellen en laat ik alle vrienden en familie opdraven. In ieder geval wil ik een echte uitnodiging. In eerste instantie dacht ik nog dat ik zelf wel iets kon ontwerpen in photoshop, maar dat liep op helemaal niks uit. En zodoende kwam ik op Hipdesign terecht. Een website waar je supermakkelijk voor alle gelegenheden kaartjes kunt maken met een persoonlijke touch. Hier ontwierp ik vier jaar geleden ook al het geboortekaartje. Voor Max’ verjaardag vond ik dit ontwerp een hele leuke. Niet teveel gedoe en met een paar aanpassingen zou het een perfect kaartje voor Max zijn.

HipDesign Max Vier   hipdesign hip design

In een paar supersimpele handelingen heb ik uiteindelijk dit kaartje in elkaar gedraaid. Ik heb eerst een proefdruk besteld om te kijken hoe de uitnodiging eruit zou komen te zien. Superleuk!  Ze stuurden ook voorbeelden van ander papier mee en ik denk dat ik toch voor ‘Oud-Hollands’ papier ga. Net even wat stoerder voor Max.

Dus, ik bestel er nu maar een stuk of twintig. Dan wordt het voor Max een verjaardagfeest om nooit te vergeten. Nu nog de boodschappen..

HipDesign eindresultaat

 

HipDesign LogoDit artikel is een samenwerking met hipDesign.nl, maar de content is helemaal van ons. 

hipDesign heeft voor elk belangrijk levensmoment een hippe uitnodiging. Ze verwerken alle laatste trends in uitnodigingen die je zelf kunt aanpassen. Zo kan je gemakkelijk online je ontwerp maken en bestellen, waarna je een proefdruk krijg om vooraf het echte kaartje te beoordelen. Heb je niet genoeg aan de inspiratie op de website, dan is er ook een unieke afdeling met designers die jouw persoonlijke ontwerp kunnen maken.

Geschreven door
More from Femke Sterken

Excuses aan alle jonge ouders van Nederland!

Femke had altijd een mening over hoe ouders met hun kinderen omgingen...
Lees verder