Moeder schrijft een hilarisch gedicht over haar slapende man

Hoe hard je ook je best doet, je kunt je nooit perfect voorbereiden op het ouderschap. Hoeveel boeken en interviews je ook over het onderwerp leest, als de baby er eenmaal is staat je hele leven en alles wat er bij hoort op z’n kop.

Jonge moeder Caroline Olling Andersen besloot gedichten te gaan schrijven om om te gaan met deze veranderingen. Deze gedichten staan op haar Facebook pagina The Mommy Poet. “Mijn man is een geweldige vader” vertelt Caroline aan Bored Panda. “Hij is een supergoede meester op een basisschool en hij heeft ontzettend veel humor. Deze humor past hij nu ook toe op het vaderschap”.

Ook Caroline zelf heeft een goed gevoel voor humor, blijkt uit haar gedichten. In onderstaand gedicht, wat vorige week viral ging, levert ze toch een kleine kritiek op het vaderschap van haar man. Wij vinden het een hilarisch gedicht, en bovendien eigenlijk best een goede manier om ergernissen aan te kaarten. Met humor kom je misschien wel verder dan met alleen maar chagrijnige aansporing. Al is het natuurlijk niet altijd makkelijk om humoristisch te blijven als het 3u ’s nachts is en je al weken niet hebt geslapen.

 

Bron en afbeelding:  The Mommy Poet

Lees ook: 28 Redenen waarom je peuter niet kan slapen

 

Lees ook
Geschreven door
More from Anna van Oers

Doorsnee situaties van het ouderschap: te grappige foto’s!

Gewoon een serie foto’s gemaakt door gewone mensen van hun gewone dagelijkse...
Lees verder