Op vakantie in eigen land? Deze natuurlodges in Drenthe zijn prachtig

Ook zin om even een weekje weg te gaan? Dit hoeft natuurlijk niet altijd naar het buitenland te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan Drenthe. 

De natuurlodges van de Vier Eiken bieden een unieke beleving, ze liggen midden in de natuur met een prachtig uitzicht en hebben bovendien een sauna of een hot tub. De inrichting van de lodges is comfortabel en luxe. Bovendien is er extra aandacht besteed aan het natuurlijk inrichten van de kamers. De plafonds zijn van hout, de kachels van steen en de vloer heeft aardverwarming. De natuur komt dus overal terug. De architect heeft deze huisjes ontworpen in samenwerking met Natuur en Milieufederatie Drenthe en Vereniging voor Natuurmonumenten.

De huisjes hebben een begane grond en een eerste verdieping. Beneden vind je twee slaapkamers, waarvan een een badkamer en suite heeft. Op de eerste verdieping zijn ook nog twee bedsteden. Ook is er nog een losse badkamer met een regendouche en een wastafel. In de omgeving van de natuurlodges is hartstikke veel te doen. Het ligt namelijk naast Giethoorn, er is een paardentram, er zijn hunebedden en je kunt overal fietsen, wandelen of spelen. Ook is er een leuke vlindertuin in de buurt.

Kortom, veel ingrediënten voor een heerlijke vakantie met de kinderen, waarin je geniet van natuur en privacy. Geïnteresseerd? Klik hier voor boekingen en meer informatie.

Bron: Mama goes here

Lees ook: Vakantie vieren in Kopenhagen (mét kinderen natuurlijk) in dit heerlijke appartement

Geschreven door
More from Anna van Oers

Waarom het superleuk is om boodschappen te doen met je kinderen

Hadden we ons maar eerder beseft hoe makkelijk boodschappen doen ons vroeger...
Lees verder