Ode aan de verschonende vader: ‘Stinky Booty Duty’

Ode aan de verschonende vader: "Stinky Booty Duty"
Een paar dagen geleden werd tijdens de Amerikaanse Super Bowl een nieuwe, onverwachte hit van John Legend en Adam Levine uitgebracht. Het nummer “Stinky Booty Duty” hoort bij een reclame voor Pampers en spreekt alle ouders van jonge babies aan.

De Super Bowl is een American Football wedstrijd die voornamelijk draait om de artiesten die optreden in de pauze en de veelal spectaculaire reclame’s die tussendoor worden laten zien. Veel sponsors pakken extreem uit; zo ook Pampers.

In de reclame zingt John Legend terwijl hij de luier van zijn 8 maanden oude baby Miles verschoont. Terwijl “somebody’s got a stinky booty” door de kamer schalt komt zijn tweejarige dochtertje Luna ook om het hoekje kijken. Zij gooit een aantal baby-doekjes naar hem toe.

Nadat er eerst een mannenkoor met baby’s een couplet inzet komt ook Adam Levine in beeld met zijn dochter Gio Grace.

Levine sluit deze ode aan de verschonende vader af met een passende “…and Daddy’s going to clean it up” voordat onze favoriete celeb-mom Chrissy Teigen binnenkomt en zich afvraagt of dit elke keer zo moet gaan.

Bekijk het grappige filmpje hier onder:

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1092153359585308672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1092153359585308672&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.co.uk%2Fentry%2Fsuper-bowl-john-legend-adam-levine-stinky-booty-song_uk_5c541f68e4b0bdf0e7da29b1

 

Lees ook: Chrissy Teigen deelt een foto van haar zoon met babyhelm en het hele internet valt haar bij

Lees ook
Geschreven door
More from Anna van Oers

Een dag uit het leven van een zwangere man

Ze doen hun best die mannen, daar niet van. Maar sommige dingen...
Lees verder