Wil jij ook de Familybox van HelloFresh proberen? (Femke’s zoon Max is FAN!)

Femke kan zich haar leven niet meer voorstellen zonder het gemak van HelloFresh. Al vijftig maandagavonden achtereen wordt er aan haar deur gebeld en staat daar een vrolijke bezorger met een doos vol boodschappen. Verse producten die samen de ingrediënten vormden van de heerlijkste gerechten. Sindskort is ze overgestapt naar de HelloFresh Familybox. En daar heeft ze zoon Max heel blij mee gemaakt. Wil jij ook je gezin blij maken? Geef je dan op als testmoeder en laat weten hoe de Familybox jou bevalt.

Lieve jonge ouders,
Al ruim een jaar verkondig ik het HelloFresh-evangelie tegen wie het horen wil. Hoe heerlijk is het als je NIET na hoeft te denken over wat je moet eten, wanneer je boodschappen moet doen (met je huilerige hongerige peuter aan je been) en of  je wel gevarieerd genoeg eet… Sinds ik wekelijks de Freshbox thuis ontvang heb ik een stuk meer tijd en is wat we eten elke avond weer spannend. Reden tot vreugde, nietwaar?

Recent heeft HelloFresh me alleen nog maar blijer gemaakt, want er is nu ook de Familybox. En die box is helemaal toegespitst op gezinnen met kinderen. Wat betekent: toegankelijke recepten, haalbare bereidingstijden en niet te pittige gerechten (mijn peuter gaat namelijk uit zijn dak als hij onverwacht op een stukje rode peper bijt!) Leuk extraatje zijn de receptenboekjes waarin weetjes te vinden zijn voor kinderen, bijvoorbeeld hoe een aardappel groeit of welke verschillende soorten aardappelen er zijn. Iets wat voor een leergierig jongetje als mijn zoon kennis is die hij, zonder twijfel, voor altijd zal onthouden.

GEEF JE OP!
Wil jij het gemak en het genot van de Familybox ook ervaren? Klik hier en geef je op als testmoeder. HelloFresh zal contact met je opnemen als je geselecteerd bent om de box uit te proberen.

HelloFresh-box met korting!
Zin om Hellofresh sowieso een keertje te proberen? Dat kan nu met een korting van 22,50 euro. Ga naar www.hellofresh.nl en vul de unieke kortingscode METOWEFAM in. Deze actie loopt tot 31-03-2016 en is  geldig op de original-, veggie-, of familybox bij een afname van minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten en geldig op de eerste box. Fruitboxen, proefboxen, ontbijtboxen  en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

hellofresh3hellofresh1

 

 

Geschreven door
More from Femke Sterken

Wat doen we met discriminatie van ouders op de werkvloer?

Het is een gevoelig onderwerp: de discriminatie van ouders op de werkvloer....
Lees verder