Zelfs Femke ging zwanger dagdromen over een perfecte babykamer

babykamer modern design
Toen Femke zwanger was móést ze opeens een sloophouten kinderkamer van Piet Hein Eek. Kon ze natuurlijk niet betalen. Gelukkig zijn er goedkope neppers.

De sloophout-trend heeft mij al jaren in zijn greep. Toen ik zwanger raakte, wilde ik daarom perse een sloophouten commode van Piet Hein Eek. Het ding was echter 1300 euro en dat ging me toch net iets te ver. Het hele internet heb ik afgestruind, maandenlang, op zoek naar goedkopere mogelijkheden. Er waren best veel bedrijven die iets met sloophout deden, maar het liep toch snel in de papieren. Tot ik op de, ietwat krakkemikkige, site van Sjoukje67 kwam en commodes, ledikantjes, kinderbedjes, houten speelgoed en linnenkasten van sloophout voor heel redelijke prijzen tegenkwam. Mijn hart maakte een sprongetje.

Meteen een afspraak gemaakt en afgereisd naar Hardinxveld-Giessendam (je moet er iets voor over hebben) alwaar ik kennismaakte met eigenaren Wim en Anneke. Na een kop koffie lieten ze me zien wat ze hadden en ik maakte vrij snel een keuze uit verschillende soorten commodes en kasten. Wim maakte het vervolgens precies zo als ik wilde, dus de uitgezaagde hartjes liet ik achterwege. Omdat mijn babykamertje vrij klein is had ik een iets smallere commode nodig en een diepere kast. Kon allemaal geregeld worden; ontzettend fijn. Daarbij kun je ook doorgeven of en in welke kleuren je je aankopen geverfd wilt hebben en het wordt geregeld.

Wim en Anneke kwamen mijn babykamer zelfs persoonlijk afleveren. Voor rond de duizend euro had ik een prachtige, handgemaakte sloophouten linnenkast, boekenplank en commode, die al die poepluiers toch net iets minder erg maakt…

 Plus

• Betaalbaar

• Alles op maat gemaakt, aangepast naar jouw wensen en geschilderd in jouw kleuren

• De mogelijkheid dat de spullen thuis gebracht worden en in elkaar gezet

Min

• Geen heel aantrekkelijke website, dus je hebt de neiging om weg te klikken

• Vanuit Amsterdam best een eind rijden naar Hardinxveld-Giessendam (wat je toch echt even moet doen om live te bekijken hoe het eruit ziet)

• Het is geen échte Piet Hein Eek (maar toch…)

Meer weten? Ga naar www.sjoukje67.nl

Geschreven door
More from Femke Sterken

Kamperen met een peuter, moet je dat willen?

Femke en haar man Reinier willen dit jaar een beetje voordelig op...
Lees verder