11 Manieren om het nieuwe jaar opgeruimd te beginnen (qua huis en hoofd)

07.12.2015 04:15

Ken je dat? Dat je je al een hele tijd voorneemt om nu toch echt eens de laatste foto’s in het babyboek te plakken en de belastingaangifte van 2014 te doen, maar dat je er maar niet aan toe komt? Het is bijna kerstvakantie, rooster één dagje in om alle rotzooi weg te werken en ga met een schoon huis en hoofd het nieuwe jaar in.
[Ad]

Tsja, en waar begin je dan mee? Er is vaak zoveel te doen dat het je soms al een halve dag kost om een selectie te maken van alle dingen die je nog moet doen. Wij hebben De Lijst dus alvast voor je gemaakt. Print ‘m uit, vink ‘m af en denk alvast aan de avond erna als jij met een tevreden gevoel en een wijntje op de bank zit te genieten van het feit dat je Het Eindelijk Gedaan hebt.

 1. De speelgoedkist uitmesten door het oude speelgoed eruit te halen, op zolder te zetten of (in mijn geval) naar de kringloop te brengen.
 2. Je veel te kleine kledingkast op orde brengen. Die tien broeken en vijftien jurkjes waarvan je al jaren hoopt dat je er ooit nog eens in zal passen, kunnen echt wel in de humanitas-kledingcontainer.
 3. Alle losse brieven van de Belastingdienst van gaatjes voorzien en in een map stoppen (en je ziektekostenverzekeringspolis ook maar meteen).
 4. De tandarts bellen en een afspraak maken voor januari (voor het hele gezin).
 5. Sokken kopen (voor het hele gezin, want zeg nou zelf, hoeveel enkele paren heb je inmiddels? De wasmachine vreet ze op, ik weet het zeker!).
 6. Een doekje door de keukenkastjes en de besteklade heentrekken (dat gebeurt echt nooit).
 7. Die twee fotolijstjes ophangen die al maanden op de slaapkamervloer staan te wachten op het moment dat iemand de kracht heeft om een hamer te pakken.
 8. Data in je agenda vastleggen voor afspraakjes met je man. Quality-time komt tegenwoordig niet vanzelf.
 9. Die stapel foto’s van de afgelopen twee jaar in het babyboek plakken. Liever snel en zonder teksten dan helemaal niet. Je kind zal je er ooit dankbaar om zijn.
 10. De losliggende plinten vastlijmen met secondelijm (en kind waarschuwen dat als hij nog een keer met zijn graafmachine de boel losragt hij sowieso een jaar lang géén……dit is vrij in te vullen).
 11. De bezem halen door je hele mobiele telefoon- televisie- én internetabonnementen, ze allemaal op één hoop te gooien en gebruik te maken van Telfort CombiVoordeel: zo houd je geld over voor andere leuke dingen! (want je kunt kiezen voor aantrekkelijke voordelen zoals een gratis HBO pakket óf het gratis Kids pakket met wel 500 kinderseries! Me-time, me-time, me-time!).

PS: Telfort wil graag jouw mening weten over deze advertentie, klik hier om te vertellen wat je van deze advertentie vindt

TelfortWat is CombiVoordeel?
Combineer abonnementen van Telfort en profiteer iedere maand van extra voordeel. Kies voor het voordeel dat het best bij jou, je partner of je gezin past. Hoe meer Telfort producten je hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.
Kijk samen gratis de nieuwste series en films via HBO. Kies voor extra lang bellen en internetten op je mobiel met 2x zoveel minuten en MB’s voor iedereen bij jou in huis. Of ontvang € 5,- korting op je factuur.
Ga voor meer informatie naar: https:// telfort.nl/combivoordeel

Dit is een gesponsord bericht, maar de inhoud is 100 procent van mij. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.