12 Dingen die verraden dat ik een tikkeltje moe ben.

23.12.2016 04:55
12 dingen die verraden dat ik een tikkeltje moe ben.

Mensen! Ik ben dus een tikkeltje moe de laatste tijd. Klein beetje maar, klein beetje. Ik kan het heus allemaal nog wel aan. Er zijn maar een paar dingen die de laatste tijd niet meer zo flitsend gaan.

Lees ook: 10 dingen die je nooit moet zeggen tegen een oververmoeide moeder

Ding 1 
Laatst was ik ergens borrelen keihard zuipen yaaasss maar aan het eind van de avond was ik dus opeens de sleutels van mijn moederfiets kwijt??? Uiteraard begon iedereen onmiddellijk mee te huilen en mee te flippen enzo want je zit samen in de ellende op zo’n moment maar wat er toén gebeurde kan ik nog steeds niet geloven ze bungelden ze gewoon nog aan mijn fiets de tering gewoon.

Ding 2
Ging ik vanmorgen de schoonmakers helemaal gefuckt lopen appen want ze waren te laat en ik zat helemaal te wachten echt hoe durfden ze de baas te laten wachten maarja toen bleek helaas dat het (pas) donderdag was in plaats van vrijdag echt wel dom want vrijdag is de schoonmaakdag dat staat zelfs zwart op wit.

Ding 3
Ik was laatst gewoon in slaap gevallen tijdens het seksen ik bedoel gebeurt er eindelijk eens een keertje iets val ik in slaap haha vet dom.

Ding 4
Gisteren was ik mijn portemonnee kwijt ja lag hij gewoon op de keukentafel maar dat wist ik dus niet en toen was ik al naar de supermarkt gelopen en moest ik dus huilen bij de kassa erg he iedereen zag het maar ik wou niet getroost worden rot op.

Ding 5
Toen ik laatst om zeven uur ging opstaan dacht ik oprecht dat het pas half twee ’s nachts was ik had helemaal zo’n raar Schipholgevoel maar ik moest gewoon naar mijn werk de fuckers.

Ding 6
Als ik ’s ochtends wakker word denk ik but first coffee en daarna denk ik but second coffee en dan denk ik but third coffee. En daarna denk ik but fourth coffee, en but fifth coffee, en daarna gaan we maar eens aan de slag maar eerst nog een kopje koffie hoor.

Ding 7
Laatst was mijn telefoon kapot dus ik helemaal een professionele afspraak maken met de appeltjesmensen maar toen moest ik ‘m gewoon even opladen hahaha vet makkelijk kwestie van de stekker in het stopcontact doen.

Ding 8
Ik probeer al sinds de zomervakantie een boek te lezen voor het slapen gaan en alles loopt op rolletjes ik ben al op pagina 65 ik heb alleen geen idee waar het boek over gaat al sla je me dood.

Ding 9
Ik wil heel graag in bad maar dat moet dan wel even iemand voor me vol laten lopen hoor want die kranen die moet je helemaal gaan lopen afstellen vet vermoeiend.

Ding 10
Als ik me probeer op te maken moet ik echt mijn best doen dat al die mascara niet op mijn ooglid komt te zitten want die hangen echt extreem over ik overweeg hardcore operaties.

Ding 11
Ik was laatst vergeten hoe oud ik zelf was en toen was ik ook vergeten hoe oud mijn nieuwe neefje was (NUL FUKKING NUL) en ohja ik was ook vergeten hoe oud mijn oma was maarja dat is niet erg want alles boven de 80 is hetzelfde ja toch.

Ding 12
Ik stop soms dingen in de wasmachine gewoon omdat ik lekker schone was wil maar dan ziet mijn oog aan het eind van de middag alleen maar droge vieze was echt mega irritant dat je boos wilt worden op iemand maar je bent zelf vergeten de wasmachine aan te zetten maar dan word toch maar boos op je vriend.

Lees ook: 10 bizarre eigenschappen van een oververmoeide moeder (die je eerst niet had)