ACHTERLIJK en BIZAR: Moeder gaat op vakantie en…

10.05.2016 10:33
verwaarlozing

Dit geloof je gewoon niet. Ja, wij zijn ook weleens toe aan een beetje rust. En ook een paar dagen zonder kinderen trekt ons wel, maar deze vrouw maakt het echt veel te bont. Ze liet haar zoon van 4 jaar drie weken (!!) alleen thuis om zelf de bloemetjes buiten te zetten.

Ze trok de deur achter zich dicht om een avondje te gaan stappen, vond een nieuwe liefde en kwam niet meer thuis. Het jongetje was weken alleen, kon niet naar buiten en – uiteraard – ook niet goed voor zichzelf zorgen. Hij at alles wat hij kan vinden en bleef zo godzijdank in leven.

De vrouw bekende voor de rechter in Flensburg haar daden. Ze bekende volgens Die Welt dat ze haar zoontje in 2012 alleen had gelaten. Maar ze had er wel spijt van hoor. De officier van justitie heeft de moeder poging tot doodslag ten laste gelegd.

De kleuterschool van de jongen sloeg alarm nadat het jongetje zonder bericht afwezig bleef. De politie brak de deur van het huis open en trof en enorme bende aan. Beschimmeld voedsel, maar ook het jongetje dat zich in leven had gehouden door alles te eten wat hij dacht dat eetbaar was. De koelkast had hij niet open kunnen krijgen. Met het jongetje gaat het – naar omstandigheden – goed.

Foto: Flickr, Kristina made this

Lees ook: 16 Heerlijke dingen aan een dagje (of weekendje) weg zonder kinderen