Als je wilt scoren met je kraamcadeau (of verjaardagscadeau!)

09.03.2017 04:58

Op zoek naar het allermooiste kraamcadeau? Femke heeft de beste tip. Marie Bodié, een geweldig getalenteerde illustratrice, maakte samen met Constantijn van Nispen &Oskar. Een gepersonaliseerd kinderboek met de allermooiste tekeningen.

Het is nog maar een jaar geleden dat wij van Me-to-We een kantoor deelden met meerdere bedrijfjes en zelfstandigen. Er zaten alleen maar mensen die mooie dingen maakten en een ervan was Marie Bodié. Ik zag haar in de weer met potjes verf en kwasten en geregeld lagen de prachtigste aquarellen op de verwarming te drogen. Met trots kan ik jullie vertellen dat ik bij de geboorte van het olifantje Oskar was. Oskar, die een van de hoofdfiguren uit het gloednieuwe kinderboek & Oskar is. Het verhaal? Oskar gaat op avontuur en tijdens zijn reis stuit ie op de letters van een naam. De naam die jij, als koper van het boek, wil. Dus bestel je er hier eentje met de naam Sammy dan gaat ie op zoek naar Sammy en wil je er eentje met Erik dan krijg je Erik opgestuurd. Vergeet vooral ook niet de haarkleur van het kind door te sturen, want ook daar houdt de illustratrice rekening mee.

Er zijn inmiddels een aantal gepersonaliseerde kinderboeken op de markt, maar de ene keer zijn de tekstjes heel knullig en de andere keer zijn de illustraties om te huilen. In &Oskar valt alles op zijn plek. Het is echt een mooi cadeautje voor als er een baby geboren wordt of voor de eerste, tweede of derde verjaardag van een kind (de makers zeggen zelf tot zeven jaar).

Meer weten? Klik hier.