Annes verlangen naar een derde schommelt nogal gedurende de dag (en nacht)

14.12.2018 05:00

Annes hormonen schrééuwen om een derde kind. Maar dit verlangen is wel enigszins afhankelijk van het aantal poepluiers dat ze die dag al heeft verschoond.

Na baby 1 wilde ik per se zeker weten nog een baby. Na baby 2 wilde ik wéér per se zeker weten nog een  baby. Al schommelt de hevigheid van dat verlangen nogal gedurende de dag (en nacht). Dat gaat ongeveer zo:

1) Ohh wat kijkt de baby liiiiieeeeefff! Ik wil er nog een!

2) Wéér een poepluier? Hoe is het mogelijk, dit is de zesde vandaag! Ik wil echt geen derde, dan moet ik er nóg meer verschonen!

3) Wat zegt de peuter nu weer voor hilarisch, dit is zoooo grappig! Laten we nog een kind maken!

4) Wat lopen jullie nou te krijsen?! Doe effe normáál! Alsjeblieft niet nog een derde, wat een hysterisch gedoe!

5) De baby in bad, ooohhhhh wat is dat toch ongelófelijk scheetig zoals hij geniet van het water. Nog zo eentje alsjeblieft!

6) Hallo, hoezó ben je klaarwakker, het is 3:30!!!!!! Ga slapen kereltje! Echt niet dat we nog een baby krijgen, ik wil SLAPEN!

7) Kijk nou wat een prachtkinderen, zo mooi! Daar moeten we er toch meer van maken!

8) De trap op met een onwillige peuter, boodschappen, een baby en de post in mijn armen. Dit is on-mogelijk. Laat staan met een derde erbij, ben je gék geworden?!

9) Zie je wel, zij is ook zwanger van de derde. Jaloers! Ik wil ook!!

10) Godsamme, je bent net twee en je eet nu al meer dan ik. Dat gaat echt heel veel geld kosten straks als jij een je broertje groter zijn. Misschien moeten we het maar bij twee laten.

11) Ok ik ben nu al twee uur non-stop op de been voor flesjes luiers boterhammen fruithapjes jasjes billendoekjes troosten en voorlezen, maar nou én? Het is toch hartstikke gezellig? Híer met die derde!

12) Op de fiets met twee kinderen? Ik heb er nachtmerries van. En dan zeker nog een derde baby erbij? Wat haal ik toch in mijn hoofd?!

13) Ja het is nu veel gedoe, maar straks kunnen ze toch van alles zelf? Dan is het toch alleen maar leuk om er veel te hebben? Toch maar doen dan?

14) Ik ben al bijna 40! Veel te oud om weer zwanger te worden! Geen derde dus!

15) Twee kinderen? Drie? Twee? Drie? Twee of drie? Jongens, ik weet het gewoon nog niet.

Lees ook: “Ik wil dolgraag een derde kind, mijn man absoluut niet”