Een perfect uitje voor de avontuurlijkste kinderen

13.07.2017 04:55

Het Natuur Speeleiland bij Haarlem is perfect voor de avontuurlijke kinderen, oftewel de Ruige Rakkers! Maar ook voor de rest van de familie is het leuk. 

https://www.instagram.com/p/BUxBnLVgh4s/?taken-by=natuurspeeleiland_haarlem

Achter het Veerkwartier bij Haarlem ligt een klein eiland dat is omgetoverd tot een superleuk Natuur Speeleiland! Een waanzinnig leuk initiatief van Kickzy Kinderevenementen. Het eiland is volledig wifi-vrij en ze stimuleren kinderen dan ook om lekker fysiek en avontuurlijk bezig te gaan! Op het eiland wordt de mogelijkheid gegeven hutten te bouwen, beestjes te vangen in de sloot, er kunnen onder begeleiding insecten gezocht worden, geklommen worden en vooral, lekker vies en nat worden (neem lekker veel schone kleren mee!).
In deze leuke video zie je nog meer over dit speeleiland.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9JAv5I8jQ-g
Dit is trouwens ook een leuk idee voor een kinderfeestje! Er zijn dan twee begeleiders bij aanwezig en die zorgen voor een kado’tje, limo en een appeltje voor iedereen. Aan het eind worden er ook nog pannenkoeken geserveerd. De kinderen kunnen aan twee speurtochten meedoen maar mogen ook lekker vrij gaan doen wat ze willen.  De twee begeleiders die aanwezig zijn zorgen voor ene kadootje voor de jarige, limo en een appeltje voor iedereen en een pannenkoek aan het eind. Aan het eind krijgen ze een stoere ‘NatuurSpeeleiland Diploma’!

Voor meer over het Speeleiland kun je terecht op de website.

 

https://www.instagram.com/p/BU1SY59Ax6G/?taken-by=natuurspeeleiland_haarlem

https://www.instagram.com/p/BU3jEzmA2V_/?taken-by=natuurspeeleiland_haarlem

https://www.instagram.com/p/BV9mDjWgbuP/?taken-by=natuurspeeleiland_haarlem

https://www.instagram.com/p/BWCwJBtgVXA/?taken-by=natuurspeeleiland_haarlem

Op dit eiland is altijd begeleiding aanwezig. Vooral voor kinderen van boven de 6 is ideaal, voor onder de 6 raden ze toch aan zelf mee te komen.