Testmoeder Ingrid over de Suzuki Baleno: “ik ben fan!”

26.08.2011 10:42

20160727_201440Dit is Ingrid (40), getrouwd met Alex en moeder van twee jongens (5 en 7 jaar oud). Het gezin woont vlakbij Amersfoort en hebben geen auto. Een weekje de Suzuki Baleno mogen testen kwam dus als geroepen! Ingrid vertelt wat ze ervan vond:

 

 

 


Waar hebben jullie de Baleno voor gebruikt en waarheen zijn jullie gereden?

“Donderdag en vrijdag is Alex naar zijn werk gereden. Normaal gesproken gaat hij met het openbaar vervoer, maar nu was hij lekker snel weer thuis. En konden we dus gezellig met z’n allen koken en eten. Wat een luxe! Zaterdag zijn we naar de dierentuin geweest. Zondag reden we naar Den Haag. We bezochten het Zuiderpark, de haven van Scheveningen en zijn langs Schiphol gereden. Maandag gingen we naar de achterhoek en dinsdag zijn we naar de Efteling geweest.  Kortom, we hebben bijna heel Nederland doorkruist, ha-ha.”

Hoe is de Suzuki Baleno bevallen?
“Wát een geweldige auto. Het lijkt wel een vliegtuig met al zijn luxe opties. Met één druk op de knop heb je de navigatie en radio onder controle. Hij rijdt megazuinig en heel stil.”

Wat zijn de pluspunten?
“Heb je even? Hij rijdt fijn en licht. Hij is zuinig. Voor 40 euro heb je een volle tank en je rijdt er dan ongeveer 600 km mee. Bovendien is de auto ontzettend ruim en zit je met drie personen achterin nog heel comfortabel. Ik ben fan.”

Hoe beviel de Suzuki Verbruik-app en hoe zuinig hebben jullie gereden?
“Wat handig! De Suzuki rijdt echt heel zuinig. We zijn bijna heel Nederland door geweest en maar één keer hoeven tanken.

Wat waren de reacties uit de directe omgeving, van familie en vrienden?
“Jaloers natuurlijk! Sommige wilde er ook wel even in rijden.”

Wij vinden de Baleno de ideale gezinsauto; klopt dit en zo ja, waarom?
“Dit klopt zeker! Alles kan erin. Je buggy of kinderwagen, de sport- en schooltassen van de kinderen, de boodschappen. Het past allemaal makkelijk. Achterin is ruimte voor drie kinderzitjes naast elkaar. En er is genoeg beenruimte zowel voorin als achterin voor lange papa’s en mama’s.

Biedt de Baleno voldoende bagageruimte en opbergruimte in het interieur?
“Jazeker!”

Zouden jullie de Suzuki Baleno aanbevelen en zo ja, waarom?
“Ik beveel hem echt aan. Het is een zuinige auto met veel ruimte, die er nog leuk uitziet ook. Ik vond het écht jammer dat we de auto na een weekje weer moesten inleveren.”

Het afscheid is gekomen, vanwege welke reden gaan jullie de Baleno het meest missen?
“Alle bovenstaande redenen. Het is zo’n fijne auto. Als we over een jaartje weer een auto willen kopen wordt het nu vrijwel zeker de Suzuki Baleno.”

Geef voor de volgende vragen een cijfer tussen de 1 en 10:
 Binnenruimte 10
 Bagageruimte 10
 Weggedrag 9
 Verbruik 10
 Design 8
 Uitrusting 10
 Opbergruimte 10
 Comfort 10
 Kwaliteit 9
 Prijs/kwaliteitsverhouding 9

Voordelen
– ruime auto (veel bagage-, en beenruimte)
– rijdt zuinig
– mooi uiterlijk
– veel ingebouwde opties zoals navigatie en cruisecontrol

Nadelen
– kleine voorruit (lange personen kunnen moeilijk het stoplicht zien)
– De stoelen zijn lastig in te stellen stoelen

ingridsuzuki1 ingridSuzuki2


Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Suzuki. 
De nieuwe Suzuki Baleno is een échte Suzuki. Compact, maar wel met alle ruimte voor inzittenden. Zuinig en bovendien heel betrouwbaar. Een auto waar je op kunt bouwen. Met een aantrekkelijk design zonder overdreven hip te willen zijn. De prijzen van een nieuwe Suzuki Baleno beginnen bij 14.999 euro. En met Suzuki All-inclusive (private lease) rij je al vanaf 279 euro per maand in een gloednieuwe Baleno.

Meer weten? Zie www.suzuki.nl/baleno.

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.