Deze getrouwde moeder heeft een boodschap voor alle single moms: you rock!

03.08.2017 04:00
Deze getrouwde moeder heeft een boodschap voor alle single moms: you rock!

Iedere ouder weet: het ouderschap kan soms verdomd lastig zijn. Helemaal als je er alleen voorstaat. Dit realiseerde Jennifer Weedon Palazzo van Mom Cave TV zich ook. Afgelopen week plaatste ze een filmpje waarmee ze tegen alle alleenstaande moeders wil zeggen: ‘Holy shit, jullie doen het fantastisch!’

Jennifer vertelt dat haar man geregeld naar het buitenland moet voor zijn werk, en dat ze dan voelt hoe het is om er alleen voor te staan met de kinderen. Tegelijkertijd realiseert ze zich dat dit nog niet te vergelijken is met alleenstaande moeders. “Ik weet dat ik geluk heb. Terwijl ik thuis zit, midden in de chaos, weet ik dat er iemand is die niet alleen hard werkt om ons te onderhouden, maar die ook een gelijkwaardige partner is in de verantwoordelijkheid die we delen als ouders. Als je dat niet hebt, dan moet het nog twee, drie, ontelbaar keer moeilijker zijn.”

Ze eindigt haar relaas met een shoutout naar alle single moeders: “Als je een alleenstaande moeder bent en dit vanaf het begin af aan wist, dan ben je ontzettend dapper. Als je samen aan deze reis bent begonnen, maar nu alleen bent dan spijt me dat vreselijk voor je, en dan zou ik je graag een knuffel willen geven.”

Wij vinden het mooi, moeders onder elkaar moeten elkaar blijven supporten!
Bekijk het volledige filmpje hier

Bron: Facebook Mom Cave TV

lees ook: Alleen met een baby? 11 survivaltips van een single mom