Welk gezin wil gratis een weekje in de nieuwe Suzuki Baleno rijden?

09.07.2016 17:00

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent: leuke dingen doen! Wij trekken er het liefst elk weekend op uit met onze kids, want van die lange dagen thuis zitten wordt iedereen strontchagrijnig. En weet je wat helemaal leuk is: wij mogen drie keer een gloednieuwe Suzuki Baleno weggeven voor een weekje! Hiermee cross je gemakkelijk, betrouwbaar, zuinig en stijlvol door heel Nederland. Ga lekker naar zee, een weekendje naar opa & oma of met de auto naar de Waddeneilanden.

Suzuki_Baleno_Dynamic_017

Wie zoeken we?
Drie testgezinnen:
– maximaal 2 kinderen
– Leeftijd 4-15 jaar
– Ouders in de leeftijdscategorie van 30-40 jaar
– Actief, dat wil zeggen: jullie trekken er graag met de auto op uit, zijn lid van een sportclub, doen de wekelijkse boodschappen met de auto en brengen de kinderen ermee naar school.

Wat is de bedoeling?
De 3 geselecteerde gezinnen mogen een week lang – van 26 juli t/m 2 augustus – de nieuwe Suzuki Baleno testen. Jullie krijgen 100 euro benzinetegoed. Alles wat je extra rijdt, is voor eigen rekening. De auto dient te worden opgehaald en weer teruggebracht bij Suzuki Nederland in Vianen. Na deze testweek doe je verslag op me-to-we.

suzuki dashboard + wiel

Suzuki Baleno
De nieuwe Suzuki Baleno is een auto die vanbuiten compact is en vanbinnen ruim. Met net geen 4 meter lang, is dat vergelijkbaar met een Volkswagen Polo. Maar van binnen is de auto groter. Omdat de wielbasis groter is, heeft de nieuwe Suzuki Baleno meer ruimte voor inzittenden. De bagageruimte is ook groter en altijd 5-deurs. Dankzij de grote achterklep kun je gemakkelijk spullen inladen. Denk: kinderwagen, strandtassen, hockeyspullen, boodschappen etc. Ideaal!

Nog een voordeel: de Suzuki Baleno is met 840 kilogram de lichtste in zijn klasse. En dus betaal je minder wegenbelasting. Hij rijdt ook enorm zuinig, namelijk 1 op 23,8 gemiddeld (op één tank kun je van Amsterdam naar Parijs). Het is een ideale stadsauto en er is minder slijtage, waardoor de onderhoudskosten zo laag mogelijk zijn.

Hoe zit het met de veiligheid? Er zitten 6 airbags in, standaard. Hij is mega sterk (stevig) en heeft een systeem waarmee het op de snelweg automatisch afstand houdt tot je voorligger. Het tweede systeem remt automatisch als een kop-staartbotsing dreigt.

De nieuwe Suzuki Baleno is een échte Suzuki. Compact, maar wel met alle ruimte voor inzittenden. Zuinig en bovendien heel betrouwbaar. Een auto waar je op kunt bouwen. Met een aantrekkelijk design zonder overdreven hip te willen zijn. De prijzen van een nieuwe Suzuki Baleno beginnen bij 14.999 euro. En met Suzuki All-inclusive (private lease) rij je al vanaf 279 euro per maand in een gloednieuwe Baleno.

Meer weten? Zie www.suzuki.nl/baleno.

Wil jij de nieuwe Suzuki Baleno testen? En voldoe je aan de zoekcriteria (zie hierboven)? Stuur dan nu een foto van je gezin, met een kort verhaaltje over jullie zelf naar oproep@me-to-we.nl o.v.v. Suzuki Baleno. Je krijgt bericht als je bent uitgekozen.

Suzuki_Baleno_Stills_024