Bam! Drew Barrymore heeft de beste comeback op de vraag ‘ben je zwanger?’

18.04.2018 04:55

Vorige maand was actrice Drew Barrymore te gast bij The late late show with James Corden, waar ze vertelde over haar schommelende gewicht en de moeite die ze moet doen om slank te worden (en vooral, te blijven). Haar grootste probleem: ze houdt gewoon te veel van eten. 

LEES OOK: Deze belangrijke les wil Drew Barrymore haar dochters leren

En can you blame her? Niemand wordt gelukkig van leven op sapjes en sla, toch? Maar helaas is het in Hollywood wel gebruikelijk. En dus hangt Barrymore naar eigen zeggen het Denzel Washington-dieet aan. Dit betekent dat je voor een grote rol zorgt dat je slank wordt, en je tussen rollen door een beetje laat gaan. En, vertelt ze eerlijk, in die laat-je-gaan-fase zit ze nu een beetje.

Tijdens het gesprek vertelt ze dat meerdere mensen de afgelopen tijd een opmerking hebben gemaakt over haar gewicht, waaronder haar moeder (autsj!) en haar 5-jarige dochter, die haar vergeleek met een internetplaatje van een nogal dikke hond (dubbel autsj!). Maar het toppunt beleefde ze toen ze samen met een paar vriendinnen en hun kinderen naar een restaurant ging.

Toen ze het restaurant verliet kwam er een vrouw naar haar toe, die een opmerking maakte over de grote hoeveelheid kinderen. Waarop Drew antwoorde: ‘O maar ze zijn niet allemaal van mij hoor, alleen deze twee.’ De vrouw zei vervolgens: ‘O ja, en er is natuurlijk een derde onderweg,’ kijkend naar haar buik. Drew: ‘No, I’m just fat right now!’

Wij zeggen: applaus voor Drew! Want er is geen ergere vraag/opmerking/insinuatie dan ‘ben je zwanger’, waarop je vervolgens moet uitleggen dat dat niet het geval is, maar je gewoon heel erg van chips houdt. Guilty as charged. 

We willen het trouwens toch nog even gezegd hebben, maar Drew ziet er hier toch fantastisch uit? Bekijk het volledige fragment hieronder:
Bron: Youtube

LEES OOK: Deze belangrijke les wil Drew Barrymore haar dochters leren