Best of 2015: De clash of clans verslaafde.

Het jaar 2015 was weer een vruchtbaar jaar voor wat YouTube vermaak. We hebben de filmpjes waar wij het hardst om gelachen, gehuild of welke emotie dan ook om geuit hebben geselecteerd in onze Best Of 2015 serie.

Barbara woont samen met twee Clash of Clans-verslaafden: een zoon van 9, en een man van zekere leeftijd. Die zoon van 9 kan ik gewoon vertellen dat hij het alleen op vrijdagavond mag spelen, maar op het speelgedrag van die man heb ik helaas geen enkele invloed.

Soms is het zo erg dat ik denk dat hij zit te werken, want hij kijkt zo serieus, maar dan speelt hij dus een potje Clash of Clans. Zelfs mijn telefoon schreeuwt af en toe Ba-Ba-Ba-BAM! Of er verschijnt een bericht: Hé, kom terug! Je krijgers hebben een leider nodig! (En ik heb geen idee hoe ik dat uit moet zetten).

Daarom heb ik werkelijk zitten janken van het lachen bij dit filmpje. Waarschuwing: alléén leuk voor lotgenoten! (Maar dan is het ook meteen héél leuk!)

 

Lees ook
Geschreven door
More from Anna van Oers

Heerlijk! Deze geweldige Britse kerstreclame moet je even zien

De warenhuizen en supermarkten van het Verenigd Koninkrijk gaan elk jaar weer...
Lees verder