Check deze trailer! Zo’n realistische film over het moederschap heb je nog nooit gezien

Ken jij films waarin het moederschap écht realistisch wordt neergezet? Met alle viezigheid, lelijkheid, pijn en uitputting die ermee gepaard gaat? Nee, wij ook niet. Maar dat staat op het punt te veranderen. Binnenkort komt namelijk de film Tully uit, en de trailer is een feest der herkenning. 

In Tully speelt Charlize Theron Marlo, moeder van drie jonge kinderen. Haar broer geeft de uitgeputte moeder op een gegeven moment een night nanny cadeau. Oftewel: een nanny die ’s nachts helpt met haar pasgeboren baby. In het begin is Marlo sceptisch, maar geleidelijk aan bouwt ze een unieke band op met Tully, de attente, verrassende en soms vervelende jonge nanny.

In de trailer van Tully zien we een aaneenschakeling van herkenbare moedermomenten. Van net gekolfde melk die verloren gaat (ramp!) tot het moment dat je per ongeluk je telefoon op het hoofd van je slapende baby laat vallen (RAMP!), en van een ontroostbare baby tot kinderen die vragen wat er ‘mis’ is met je buik. Pijnlijk herkenbaar. Het is de makers zelfs gelukt de uitzonderlijk knappe Charlize eruit te laten zien zoals wij er allemaal wel eens bij hebben gelopen. Dat is toch wel een prestatie.

Kijk de trailer alvast hieronder

Bron: Youtube

LEES OOK: 10 Netflix-films die perfect zijn voor de donkerste dagen van het jaar

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Vader krijgt huilende dochter stil met een simpel trucje (teach us, master!)

Wil jouw baby soms ook maar niet ophouden met huilen? Je hebt...
Lees verder