Gezocht: lotgenoten die ook samenwonen met een volwassen Clash of Clans-verslaafde

26.04.2015 08:00
Clash of clans-verslaafde

Woon je samen met een volwassen Clash of Clans-verslaafde? Dan MOET je dit zien. Wij wisten niet dat er vrouwelijke lotgenoten waren die het nóg zwaarder hebben dan wij.

Ik woon samen met twee Clash of Clans-verslaafden: een zoon van 9, en een man van zekere leeftijd. Die zoon van 9 kan ik gewoon vertellen dat hij het alleen op vrijdagavond mag spelen, maar op het speelgedrag van die man heb ik helaas geen enkele invloed.

Soms is het zo erg dat ik denk dat hij zit te werken, want hij kijkt zo serieus, maar dan speelt hij dus een potje Clash of Clans. Zelfs mijn telefoon schreeuwt af en toe Ba-Ba-Ba-BAM! Of er verschijnt een bericht: Hé, kom terug! Je krijgers hebben een leider nodig! (En ik heb geen idee hoe ik dat uit moet zetten).

Daarom heb ik werkelijk zitten janken van het lachen bij dit filmpje. Waarschuwing: alléén leuk voor lotgenoten! (Maar dan is het ook meteen héél leuk!)
Foto: Thinkstock