Get Inked! Dit zijn de 11 allertofste mom-tattoos ooit

16.02.2018 21:45
mom tattoo, werpgoud

Kijk, je kunt natuurlijk met ontzettend zielige puppy-ogen zesentachtig jaar gaan zitten wachten op werpgoud. Geen probleem, moet je lekker zelf weten, doe vooral wat je niet laten kunt, ik heb wel iets anders om me druk over te maken! Bijvoorbeeld over dat ik nu een hongerklap heb maar ik mag niks eten wat ik moet afvallen. Maar even terug naar het onderwerp: je kunt ook gewoon het heft in eigen hand nemen, en zelf je werpgoud regelen. Mag ik je in dat geval een tip geven? Doe het dan meteen goed! Ga voor werpgoud 2.0 en laat een tattoo zetten ter ere van het goddelijk gebroed. Check deze elf prachtige opties.

NIETS MISSEN? 
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

 1. Kijk eens hoe tof: een tattoo van het bewuste sterrenbeeld, maar dan de (stand van de) sterren zelf. Persoonlijk vind ik ‘m bijster sjiek, maar hey, wie ben ik, nou ik ben toevallig wel editor van Me to We, maar ik wil ‘m natuurlijk niet opdringen ofzo dus ik stop alweer. Constellation tattoo pols
 2. Deze is ook te cute voor woorden. Mamma-giraf en babygiraf. Zo schattig! Het zou potdorie  verboden moeten worden. Giraffe tattoo
 3. Uiteraard kun je ook besluiten het beestje gewoon bij de naam te noemen. En de naam van je kind in een sierlijke letter op je pols laten tatoeëren. Kijk eens hoe mooi dat kan worden! En theedrinken wordt ook meteen hip. Liam geschreven naam tattoo
 4. Twee olifantjes op je voet, wat een gezelligheid. En wat houden ze elkaar lief vast. Ach, in hormonale tijden had ik er vast van moeten huilen. Olifanten tattoo
 5. Waarschijnlijk heb ik iets met giraffen? Want dit is alweer de tweede giraffentattoo. Ik heb alleen  werkelijk geen idee waar de liefde voor giraffen vandaan komt. Ik bedoel, ik had vroeger konijnen thuis, en in mijn alternatieve periode zelfs ratjes, maar toch echt geen giraffen? Opmerkelijk. Grafische giraffe
 6. Waarom niet ‘gewoon’ de initialen van je kind(eren)? Kan echt mooi uitpakken, kijk maar. Niks ordinairs aan, als je het mij vraagt. Maargoed, dat is mijn bescheiden mening. Initialen tattoo
 7. Je kunt trouwens ook een constellation tattoo op je vinger laten zetten. Ik zeg: daar kun je je geen buil aan vallen. Constellation tattoo
 8. Dit is ook een prachtige, originele tatoeage: de coördinaten van de plaats waar je baby ter wereld kwam. Wowsers. Ik blijf er zowat in zo mooi als-‘ie is. Maar dat kan niet, ik moet ook door met mijn leven. Coordinaten tattoo
 9. Deze vind ik ook mooi, cool en tegelijkertijd ingetogen: het woord family aan de binnenkant van je vinger. Family tattoo
 10. De allermooiste voor het laatst! Deze giraffes (ALWEER) zijn ook bijzonder leuk te noemen, en ik weet zeker dat jij dat ook vindt. Een sieraad voor je voet, en dat meen ik echt. Giraffe tattoo voet
 11. Oké, de aller állermooiste tattoo heb ik bewaard voor het allerlaatst. Zie hier! De levensboom. Een pracht van een tattoo, met een even zo mooie betekenis. En nu stop ik hoor, want je moet stoppen op het hoogtepunt heb ik altijd geleerd. Levensboom tattoo

LEES OOK: 20 Originele tattoos die de band tussen ouders en hun kind vieren