Net bevallen en meteen weer op tour? Cardi B zegt nee (en dat snappen wij best)

03.08.2018 04:55

Eerder deze maand beviel rapper Cardi B van haar eerste dochtertje Kulture. Sindsdien plaatst ze op haar Instagram aan een stuk door grappige (realistische) posts van wat een jonge moeder allemaal doormaakt. Afgelopen week was het echter tijd voor wat serieuzers. 

Een paar dagen geleden postte ze onderstaande post over weer aan het werk gaan na je bevalling, of eigenlijk, misschien wel nog niet aan het werk gaan.

De nieuwe moeder deelde in een emotionele post dat het moederschap haar toch wel een beetje overvalt – en wie kent dit niet? Ze geeft aan dat ze het van tevoren onderschatte, en dacht dat ze zes weken na de bevalling wel weer aan de gang kon, en gewoon haar baby mee op tour kon nemen. Maar nu het zo ver is, is ze er nog lang niet klaar voor. Ze heeft daarom besloten haar tour met Bruno Mars af te zeggen.

Waarschijnlijk een moeilijke beslissing, maar niet meer dan begrijpelijk. Wij weten niet hoe het met jullie zat, maar wij dachten ook wel dat we 6 weken na onze bevalling wel weer zouden kunnen feesten, werken, sporten en seksen. Maar dat viel voor sommigen onder ons nog flink tegen. Herstellen duurt soms langer dan je denkt. En dan is het goed om aan te geven als je ergens nog niet klaar voor bent.

Gelukkig was de reactie van Bruno Mars ontzettend sportief en begripvol;

@iamcardib 🙌

A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on

“Het belangrijkste is jouw gezondheid en die van je familie. Ik weet zeker dat de fans het zullen begrijpen, je maakt absoluut de juiste keuze”. Amen!

Bron: scarymommy.com /Beeld: Instagram

Lees ook: Peuter gaat los op Bruno Mars (eerlijk: dit zijn wij allemaal)