“Moet ik er iets van zeggen dat mijn vriendin me verwaarloost?”

03.01.2016 04:50

Solange’s vriendin is net gescheiden. Ze heeft alweer een nieuwe liefde. Als ze bij die man is, laat ze de hele week niets meer horen, terwijl ze daarvoor heel veel samen waren. De kinderen snappen het ook niet. Wat moet ze doen?
Solange, 29: “Mijn vriendin is net gescheiden. We waren altijd veel samen omdat onze dochters het heel goed met elkaar kunnen vinden. Het halve weekend hingen we samen rond in een van onze huizen, te kijken hoe de vier kleine meisjes het naar hun zin hebben. Meteen na haar scheiding werd ze verliefd op een nieuwe man. Zodra de meisjes naar hun vader gaan, stapt ze in haar auto en rijdt ze naar haar nieuwe liefde. Als ze daar is, hebben we nooit meer contact. Ze verdwijnt gewoon helemaal, voor een hele week. Ze kennen elkaar nu bijna driekwart jaar en het wordt niet minder. Dat vind ik heel pittig voor onze vriendschap. Ik merk dat ik dan voor de andere dagen denk: laat maar zitten ook. Met haar ex heb ik geen band. De meisjes vragen naar hun vriendinnetjes, en dan weet ik niet goed wat ik moet antwoorden. Moet ik haar confronteren? Ik wil ook niet haar verliefdheid verpesten.”
Wat zou jij doen? Laat het Solange op Facebook weten
Ook een vraag? Mail hem naar ons op hallo@me-to-we.nl