Dit 3.5 meter brede bed is de droom van elke ouder

07.12.2017 04:55

Alle ouders die midden in de nacht wel eens een verstekeling kind in hun bed krijgen weten: het is gezellig, maar veel te krap. Het is gewoon onmogelijk om vier mensen in een normaal bed te krijgen, zonder voeten in neuzen, handen in gezichten en acrobatische toeren om niet uit bed te vallen. 

Gelukkig is er nu een oplossing. Oké, een megaprijzige oplossing, waarvoor je een vrij grote slaapkamer nodig hebt, maar goed: je brengt 1/3e van je leven slapend door, dus je kan je afvragen of het de investering niet waard is. Het bedrijf The Ace Collection verkoopt namelijk met een extra groot ‘familiematras’, waar je met het hele gezin ruim op kan slapen.

Het matras komt in twee verschillende formaten: Ace Size en Ace Family Size (voor extra grote gezinnen), respectievelijk 275 cm en 360 cm breed. Voor een luttele 2000 – 4500 dollar zijn de matrassen te bestellen. Maar dan ben je er helaas nog niet. Je moet natuurlijk ook een speciaal frame voor het matras (500 dollar), een ombouw met hoofdsteun (5000 dollar) en speciaal beddegoed (250 dollar per hoeslaken). Maar ja, dan heb je wel wat.

Helaas zijn de matrassen van The Ace Collection (nog) niet in Nederland te bestellen. Maar ja, als je in principe bereid bent om + 10.000 euro uit te geven aan een bed voor je hele gezin, kan je misschien ook wel een koerier vinden die hem voor je naar Nederland brengt.

Bron: The Ace Collection

Lees ook: Co-sleeping met je baby: knus of gevaarlijk?