Ga in het paasweekeinde naar het Culy Food Festival

27.01.2015 16:40

Wij zijn gek op foodfestivals! De kinderen hebben er lekker de ruimte, je kan er allerlei hapjes krijgen voor iedereen en… het lijkt een beetje op écht uitgaan, net als vroeger, alleen begint het al in de middag. Daarom gaan wij met Pasen lekker met een stel vrienden en de kinderen hangen op het Culy Food Festival in SugarCity, vlakbij Amsterdam.

Culy.nl, het succesvolle online magazine over eten en genieten, gaat offline met het Culy Food Festival. Op 4 en 5 april 2015 (het Paasweekend) wordt SugarCity, nabij Amsterdam, omgetoverd tot een culinair walhalla. De kaarten kun je vanaf nu hier bestellen. 

Hoewel Culy Food Festival een bijzonder event wordt met een unieke food line-up, wordt het zéker geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen. Ook foodies met een kleiner budget kunnen hier optimaal culinair genieten in een relaxte sfeer.

Programmering
De programmering van Culy Food Festival is allesbehalve standaard. Verwacht een culinaire jungle met pop-up restaurants verspreid over diverse ruimtes, met veel ruimte om te zitten en te ontspannen.

Genieten van goede gerechten staat op één, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om culinaire workshops te volgen, te leren hoe je zelf je gerecht het mooist op de foto zet, te zien waar écht goed vlees vandaan komt of lekker boodschappen te doen bij unieke stands. En uiteraard ontbreekt een spectaculaire bar en goede muziek niet op dit evenement.

Festival Facts:
Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur.
Ticketprijzen: early bird tickets 12€ en regular tickets 16€.
Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van Amsterdam Centraal)

Facebook-event-header