Ga toch weg met die bloemen! (En wat we echt willen voor Valentijn)

09.02.2017 10:00
Valentijnsdag cliche

Bloemen, chocolade… Femke heeft het allemaal voorbij zien komen tijdens Valentijnsdag. Maar nu ze een zoon van twee heeft die nogal ‘ pittig’ is, heeft ze nieuwe behoeftes. En ze gokt erop dat ze in andere moeders wel medestanders vindt als ze bekent wat ze eigenlijk wil van haar man.

1. Twee weken lang niet hoeven te bedenken wat we vanavond eten of hoe de spullen voor de maaltijd in huis komen.

2. Een weekendje weg…voor man en kind. En dan vriendinnen uitnodigen en urenlang bijpraten. Of een Netflix-marathon houden en pizza bestellen en naast de pizzadoos in slaap vallen (ja, mannen, dat kunnen vrouwen ook)

3. Een laserbehandeling voor mijn bikinilijn en oksels en benen (want hallo, wie stoort zich daar het meest aan als ik de boel laat groeien? En sorry, ik heb er gewoon geen tijd meer voor om het bij te houden.)

4. Jokers om onder sex uit te komen (minstens vijf): zonder dat man begint te mokken dat ik nooit meer wil!

5. Champagne (voor als hij dat weekend weg is met de kinderen en ik het met mijn vriendinnen op een zuipen zet)

6. Een slot op de deur van de badkamer (dat werkt!): zodat man en kinderen niet om de haverklap binnenstormen als je onder de douche staat of zit te poepen

7. Samen met man de hort op, dronken worden en heel lang zoenen (want dat schiet er een beetje bij in de laatste tijd…uhm de laatste vijf jaar.)

8. Een massage (en dan liever niet van man, want dan moet je ook weer iets ‘aardigs’ terugdoen)

9. Een slaapmarathon (dus dat man de kinderen zo muisstil houdt dat je ook daadwerkelijk tot 11 uur kan uitslapen).

10. Concertkaarten voor John Mayer. En dan niet met man (omdat hij gaat zeggen dat het muziek voor watjes is) maar met een vriendin.

11. Ontslagen worden van de dagelijkse tandenpoetsruzie (totdat kind zelf zijn tanden kan poetsen)

12. Een stiekeme sigaret roken (zonder erop aangesproken te worden dat we samen stopten, omdat we verantwoordelijke ouders zijn)

Maar ook deze dingen zetten we heel graag op ons verlanglijstje: