Heeft jouw moeder jou en de kinderen de coronatijd door geholpen? Dan is dit een te gek bedankje

03.01.2021 06:33

Waar zouden we zijn zonder onze moeders? Wie er een in de buurt heft wonen die nog lekker gezond is, weet dat dit goud waard is. Ze rijden langs, halen baby’s op, geven een ochtend in de week thuisonderwijs of nemen ze een hele nacht mee zodat jij weer op adem kan komen.

Want zonder hulp van familieleden zouden deze tijden nog veel zwaarder zijn. De enigen die zich echt geroepen voelen om ons te ontlasten, zijn zij. Hoe leuk is het dan om haar – nu de scholen weer opengaan – te bedanken voor haar hulp in deze zware tijd?

Een te gek cadeau is een abonnement op Saar magazine (50+ en nog lang niet dood’). Het is gemaakt voor die hele leuke vlotte midden in het leven staande vrouw die inmiddels wel 50 is, of 65, maar die nog volop meedoet. In Saar leest je moeder gegarandeerd niets over trapliften, elektrische fietsen, of lage instapbadkamers. Nee, de lezer van Saar is jong, fit en nieuwsgierig naar alles wat het leven te bieden heeft. Geef je haar dit cadeautje? Dan hebben wij een leuke speciale korting voor je.

Ja, ik geef mijn moeder een jaarabonnement op Saar met 1 nummer gratis.

(Je betaalt dus tijdelijk maar €29,95 in plaats van €35,94 voor 6 nummers!)

KIES NU JE ABONNEMENT:

  

PS Saar wordt gemaakt door hetzelfde bedrijfje als Me-to-We, met dezelfde nuchtere visie en humoristische insteek.