#Kissmyass: Hilary Duff plaatst strandfoto van haar moederlijf en zet alle haters op hun plek

#Kissmyass: Hilary Duff plaatst inspirerende foto van haar moederlijf
Actrice en zangeres Hilary Duff plaatste op Instagram een vakantiekiekje van haarzelf met haar vijfjarige zoon op het strand. In tegenstelling tot de meeste foto’s die we te zien krijgen van beroemdheden is deze foto niet ge-airbrusht of gephotoshopt. Hij laat precies haar lijf zien zoals het is. Bij de foto plaatste Hilary een uitgebreide beschrijving.

Ze schrijft: ‘Ik post dit voor alle jonge meiden, vrouwen en moeders van alle leeftijden. Ik geniet van een vakantie met mijn zoon na een lange periode van filmen, waarbij ik weken van hem weg ben geweest. Website en tijdschriften houden ervan om foto’s van ‘celeb flaws’ dus bij deze – ik heb ze!’

Ze vervolgt: ‘Mijn lijf heeft mij het grootste cadeau van mijn leven geschonken: Luca, nu vijf jaar geleden. In september wordt ik 30 en mijn lijf is gezond, en krijgt me waar ik zijn moet. Ladies, laten we trots zijn op wat we hebben en stoppen met tijd verspillen aan de wens om anders, beter en perfect te zijn.’

Uiteindelijk heeft ze nog een boodschap voor de paparazzi: ‘Jullie (ja, jullie weten wie jullie zijn!) weten al hoe je een mooi moment kunnen verpesten, en nu zijn jullie ook nog bodyshamers geworden. #kissmyass.”

Zie hieronder de originele post met foto. Wij hebben goed gekeken, maar wij kunnen geen ‘flaws’ ontdekken. You go Hilary!

(Bron: Instagram)

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

11 Retro dingen die onze kinderen later nooit zullen begrijpen

Naar de tv toelopen voor een andere zender, internetten met een inbelverbinding,...
Lees verder