In deze 42 bizarre plaatjes zie je wat je als moeder nog te wachten kan staan…

30.06.2016 00:10

Barbara is ziek en dat verandert haar gevoel voor humor een beetje. Zelf lag ze in een deuk om deze plaatjes. En nou ja, eerlijk is eerlijk: wij kwamen ook niet meer bij! (Het somt wel ongeveer op wat ons nog te wachten staat, haha.)

Lees ook: 14 dingen die thuisblijfmoeders niet meer willen horen

Jongens, vergeef me. Ik lig ziek op bed en wat te Googlen, en toen kwam ik dus dit plaatje tegen dat me diep raakte: een jochie met z’n kop in de plee.

kotsen

Ik zal jullie vertellen waarom.
Gisternacht, rond een uur of 3, toen kleine Morris al anderhalf uur aan het brullen was, kwam er opeens een man naast me brullend overeind.
Buikgriep.
De volgende nacht sliep Morris wel. Maar rond hetzelfde tijdstip stond er opeens een huilend jochie van 8 in onze slaapkamer.
Buikgriep.
Maar waar die man op tijd de plee wist te bereiken, liet mijn lieve arme zoontje het helemaal gaan op onze slaapkamervloer.
En zo kwam het dat ik midden in de nacht een vloer stond te dweilen, dat ik een uur later zelf ook buikgriep had, en dat ik jullie  nu vanaf mijn ziekbed op je werk loop te vervelen met deze GRAPPIGSTE PLAATJES OOIT!

 

funny-hilarious-kid-child-pics-117 funny-hilarious-kid-child-pics-118 funny-hilarious-kid-child-pics-119 funny-hilarious-kid-child-pics-122 funny-hilarious-kid-child-pics-123 funny-hilarious-kid-child-pics-124 funny-hilarious-kid-child-pics-127 funny-hilarious-kid-child-pics-128 funny-hilarious-kid-child-pics-129 funny-hilarious-kid-child-pics-133 funny-hilarious-kid-child-pics-139 funny-hilarious-kid-child-pics-140 funny-hilarious-kid-child-pics-146 funny-hilarious-kid-child-pics-157 funny-hilarious-kid-child-pics-165 funny-hilarious-kid-child-pics-180 funny-hilarious-kid-child-pics-182 funny-hilarious-kid-child-pics-184 funny-hilarious-kid-child-pics-204 funny-hilarious-kid-child-pics-208 funny-hilarious-kid-child-pics-209

Bron: theCHIVE.com

Lees ook: 9 Dingen die je nooit meer zult doen nadat je moeder geworden bent