To-do-lijst voor deze zomer (Totáál kansloos, maar toch…)

01.08.2014 23:40

Barbara heeft in de vakantie alle tijd om even een paar grote problemen uit de weg te ruimen. Dit zijn haar voornemens – en (redelijk onhaalbare) wensen.

Alle oranje juichhamsters weggooien. Ze liggen in de wasmand, op de trap, op straat en in mijn bed – en nu is het klaar!

Alle bordspellen weer compleet maken. Zie boven. En wat niet meer compleet is: weggooien.

Uitvogelen hoe het komt dat Morris (2) Felix (8) steeds slaat. (En hoe ik er een einde aan maak dat Felix dan altijd terugslaat.)

Een dieet vinden waar ik me de rest van mijn leven aan kan houden. Zonder honger en mét alcoholgebruik, graag.

Morris zindelijk maken. Nooit meer die gore lucht van oude poep uit de luieremmer!

Zorgen dat seks weer een vaste plek in mijn leven krijgt. Dat we niet zomaar opeens een paar weken overslaan omdat we te moe zijn.

Vaker overdag naar de HEMA. Eindelijk eens gebruik maken van het feit dat ik freelancer ben en gewoon overdag dingen kan doen die andere mensen niet kunnen doen in plaats van alleen maar keihard te werken!

Morris leren niet alles van de trap te gooien. En dat als ik dat dan zeg dat-ie luistert en niet heel hard gaat huilen of slaan.

Mijn Brazillian wax afzeggen. (Ik durf niet!!)

Dat ze echt iets gaan bouwen van Kapla. En niet alleen de doos leeggooien en dan besluiten toch maar Lego, of nee! Duplo nee! Stratego te gaan spelen.

Een oefening vinden voor een platte buik. Die me niet meer dan 3 minuten per week kost.

Mijn moeder op een passende manier bedanken. Omdat ze een dag per week op mijn twee kleine slopers past (en het helemaal niet erg vindt als er op het schoolplein nog een sloper nummer 3 of 4 mee wil komen)

7 gerechten vinden die ze allemaal lekker vinden. Zodat ik niet meer iedere dag 4 verschillende borden op tafel moet zien te krijgen.

Me nu vast afmelden voor alle donderdagen tot de kerst… Dan kan ik eindelijk weer eens overwerken en daarna afspreken met vriendinnen (of in mijn eentje naar de bioscoop!)

…en voor de vrijdagochtenden. Dan slaapt mama uit!

 

 

 

Foto: Thinkstock.