Ode aan de thuisblijfmoeder

Ode aan de thuisblijfmoeder
Waar er soms nogal denigrerend wordt gedaan over moeders die thuisblijven om voor de kinderen te zorgen, heeft de man van Kate Douglas het helemaal begrepen. Toen Scott na zijn werk thuiskwam en zag dat zijn vrouw na een dag met hun twee zoontjes helemaal uitgeblust was en even de deur uit moest, besloot hij zijn waardering voor zijn vrouw op Facebook te delen:

“In tegenstelling tot anderen, heeft zij geen vaste tijd waarop ze uit kan klokken. Haar overuren worden niet betaald en ze krijgt geen bonussen voor al het extra werk dat ze op een dag doet,” schrijft hij. “Op 3-5-2011 klokte ze in als moeder, op 6-8-2014 begonnen haar overuren met de komst van de tweede. Twee jongens die nooit stoppen. Hoewel het moederschap haar uitdaagt, heeft ze nooit gevraagd om promotie en is ze nooit op zoek gegaan naar een andere baan.”

Toen Kate terugkwam en de post las waarin haar man haar een hart onder de riem steekt, werd ze emotioneel. “Scott is niet iemand die veel praat over zijn emoties, dus dit was echt geweldig,” vertelt ze aan de Huffington Post. Ze vind dat alle moeders en vaders het verdienen om zich gewaardeerd te voelen. “Het is een grote, maar belonende baan,” zegt ze. “Waardering is heel belangrijk.”

Lees de hele post hier:

Lees ook: Vader te vroeg geboren tweeling ontvangt te lieve verrassing van Bol.com

Bron: Huffington Post
Beeld: Facebook

 

Geschreven door
More from Lisa

Deze heerlijke plek in Italië is perfect voor gezinnen (waarschuwing: je wilt nooit meer weg!)

Er even met het hele gezin tussenuit? Villa Pian di Cascina, een accommodatie in...
Lees verder