Ongelooflijk lekker eten bij Jozef op de Mariaplaats in Utrecht

Ongelooflijk lekker eten bij Jozef op de Mariaplaats in Utrecht
Aan de Mariaplaats in Utrecht zat vroeger restaurant Maria. Maar sinds 2016 is Maria omgebouwd tot Jozef (haha, ja echt). Een nieuw concept, nieuwe inrichting en een frisse start. En met succes. Jozef is een heerlijke plek om neer te strijken met kinderen. 

Bij Jozef kan je elk moment van de dag terecht: ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner. Of allemaal natuurlijk, als je echt niet meer weg wilt. Het brood van Jozef komt elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef zelf. Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hierdoor wisselt Jozef’s dinerkaart vier keer per jaar van gerechten. Zo koken ze met de seizoenen mee en worden er altijd verse gerechten geserveerd.

De menukaart is uitgebreid en heeft oog voor detail. Zo hebben ze écht lekkere koffie, goede thee en een uitmuntende wijnselectie. Voor kinderen hebben ze een aparte menukaart en, heel sympathiek, grote bekers appelsap met een deksel tegen het lekken, voor maar 1 euro. Hebben je kinderen hun eten op? Dan kunnen zij en hun appelsap verplaatsen naar de speelhoek met spelletjes en kleurspullen. Kan jij er nog eentje nemen!

Openingstijden

zondag en maandag: 9.00 tot 23.00u
dinsdag, woensdag en donderdag: 9.00 tot 01.00u
vrijdag en zaterdag: van 9.00 tot 02.00u

Jozef eten & drinken
Mariaplaats 50
3511 LM Utrecht
[email protected]
030-2300055

Bron: jozefutrecht.nl

LEES OOK: Perfect voor regenachtige herfstdagen: naar theater de Toverknol in Utrecht

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Zó kies je de beste naam voor je baby

Mijn vader heet Maks (met K S) Mulder. Als hij zich ergens...
Lees verder