Perfect voor regenachtige herfstdagen: naar theater de Toverknol in Utrecht

29.10.2017 04:55

In de herfst, als het buiten regent en waait en je niet meer met je peuter naar speeltuinen en ijssalons kan ben je superblij met kindertheatervoorstellingen. Gegarandeerd ga je naar huis met een superenthousiast kind, en zelf kan je misschien nog wel een halfuurtje een oogje dichtdoen in zo’n heerlijk zachte pluchen stoel.

Kindertheater De Toverknol heeft drie vestigingen, een in Amsterdam, een in Haarlem en een in Utrecht. Maandelijks kan je hier op woensdag, zaterdag of zondag een nieuwe voorstelling bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen! Voordat de voorstelling begint, kunnen kinderen zich verkleden als prinses, ridder, stoere held of ander personage. Er zijn rekken met verkleedkleding en een kast vol accessoires. Pak een beker limonade, een koekje (koffie, thee voor volwassenen). De lampen gaan aan, muziek begint te spelen, de rode theatergordijnen gaan open.

Tot en met 15 november draait in Utrecht de voorstelling Ik wil een krokodil. De voorstelling gaat over Greetje. Greetje is de volgende dag jarig en ze wil maar één ding; een echte krokodil. Maar haar vader heeft een beter idee, een tam konijn! Als Greetje slaapt wordt ze gewekt door een vreemd geluid… er is een echte krokodil in haar kamer! Greetje en de krokodil worden echte vriendjes. Een leuke interactieve voorstelling met leuke liedjes en grappige dialogen. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten, en kost 9 euro p.p.

Kijk voor tijden en tickets hier

Theater de Toverknol
Oude Gracht 63
Utrecht

Ga ook eens naar: Escape Mission voor kinderen.