Poll moederzorgen: welke neuroses herken jij?

Als je kinderen hebt, ben je voortdurend bezig met hun veiligheid: slapen ze goed? Hoor ik er nou een huilen? Is de deur wel op slot? Ruik ik nou rook…? Welke dingen herken jij hiervan? Doe de poll!


KOM JE BIJ ONS BRAINSTORMEN OVER EEN NIEUW PRODUCT?

Interpolis wil, samen met haar klanten, iets doen aan de veiligheid in en om het huis. Daarom lanceren ze een nieuw product: ThuisMeester oplossing. Een pakket met een slimme rook- en watermelder, een slimme lamp en een app, die je een melding geeft bij rook, als er water lekt en waarmee je de lamp op afstand kunt bedienen. Handig als je de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is.

Lijkt het jou leuk om op woensdagmiddag 31 augustus van 14-16 uur bij ons op kantoor, in Amsterdam, te komen brainstormen over de veiligheid in en om je huis? Waar lig jij ’s nachts wakker van en wat mis je qua beveiliging? Je kinderen mogen mee!

Meld je aan via [email protected] en wie weet zien we jou straks bij ons op kantoor!

 

 Interpolis.GlasÉer_100%_RGBDit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Interpolis, maar de inhoud ervan is van onszelf. De komende tijd zullen er nog wat blogs verschijnen op Me-to-We met als thema ‘Veiligheid in en om het huis’. Lees hier alles over ons advertentiebeleid. 

Geschreven door
More from Anna

Trend: kinderen laten recensies achter in broodtrommel

Ionica Smeets postte deze week onderstaande tweet, waarin ze een foto laat...
Lees verder