Rompers met klittenband! Wie wil dat ook?

22.10.2016 14:30
Rompers met klittenband! Wie wil dat ook?

Sta jij ook wel eens vloekend luiers te verschonen omdat je de drukknoopjes van de romper niet goed dicht krijgt? De zwangere Fem Korsten (33) is van plan hier iets aan te doen. Door haar lichamelijke beperking zit Fem in een rolstoel en kan ze nog geen theekopje optillen, maar echt bang voor de praktische problemen die ze als kersverse moeder zal tegenkomen is ze niet. Iets waar ze zich wel druk om maakt, zijn de drukknoopjes op rompers. Haar oplossing: pleiten voor varianten met klittenband.

Lees ook: Vader moet voor het eerst een luier verschonen en gelukkig heeft hij dat gefilmd!

Op Facebook vraagt Fem iedereen die zich wel eens groen en geel ergert aan de drukknoopjes op rompers dit aan Hema te laten weten. “Zolang het alleen mijn probleem is, is het logisch dat de oplossing bij mij en mijn omgeving ligt. Maar nu ook moeders zonder beperking hier een probleem hebben, is er een commerciële kans,” schrijft ze.

Hema liet Fem in een reactie weten dat haar idee wordt doorgegeven aan de productafdeling. Ze zegt hierover: “Ik denk dat dat een standaard antwoord is. Als er meer mensen van zich laten horen, dan gaan ze misschien kijken wat ze kunnen doen.”

Ook voorstander van rompers met klittenband? Help Fem en stuur Hema een mail of Tweet!

Lees ook: Ohhhh dáárom is dat rompertje zo gemaakt #lifehack

Bron: AD